7/9 – om alla djuren på Borås Djurpark ;)

6/8 - om en lång fast kort vecka.
9/9 - om det ofattbara hatbrottet i Malmö.

Förra året vågade jag inte åka eftersom plötslig nattfrost och ishalka i kombo med sommardäck kändes ofördelaktigt, men i år blev Elfsborgs årliga sponsorträff på Borås Djurpark ett soligt äventyr med inslag av parkeringskaos och kalla köttbullar.

Efter att ha köat ända från utanför Borås Arena (oruttigt av mig att följa gps:en istället för att lita på instinkten å köra via Knalleland) och snabbt förstå det omöjliga i att hitta p-plats gjorde jag en fulparkering – kan knappt tro jag gjorde/berättar det :p – och ställde jag mig i desperation utanför Abecita (privata rutor tror jag). På vägen upp mot djurparken möter vi en lapplisa registrera längs med vägen felparkerade bilar (försiktigt skyltat p-förbud råder) men jag blundar faktiskt för detta.

Med två förväntansfulla små tjejer vid händerna promenerar jag in i parken. Och japp, det var mycket gult åloverthöpjejs men annars ”störde” själva sponsringen inte så mycket 😀 de små fick en liten chipspåse och en tablettask var och sen tjatas det vart sjunde steg om den där jäkla tablettasken. Varför dom inte bara fick den? Tja. Efterklokhetens kranka blekhet.. men just då, ”nä inte nu!”…


två ordinarie och två avbytare skrev autografer

Vi har en riktigt bra dag där i parken döttrarna och jag! Om vi bortser från lågvattenmärket ”lunch” och ett rätt visset besök på en av lekplatserna så ger vi fyra tassar i taket för en eftermiddag med elefanter, apor, lejon, dinosaurier och sälshow!

6/8 - om en lång fast kort vecka.
9/9 - om det ofattbara hatbrottet i Malmö.
9 comments Lägg till din
  1. Ja det var en höjdardag med fantastiskt brittsommarväder! Ungarna uppförde sig typ exemplariskt; eller så börjar jag bara bli mer van vid att klara mig ensam med dem på utflykter? 🙂

 1. Lite snål uppslutning vid autografskrivandet, absolut! Hörde att BOIS hade nån sponsorträff på Ärlebo – då var nog Borås Djurpark roligare 😀

  1. Men eller hur 🙂

   Eftersom BoIS av nån anledning valde att inte vilja ha kvar många av sina gamla verkligt mångåriga och trogna sponsorer utan satsade allt på nya och mer ekonomiskt givande tycker jag de får skylla sig själva som sitter med häcken full av röda siffror nu. Helt ärligt tycker jag det är bedrövligt hur föreningen betett sig! Inte spelarnas fel såklart, men organisationen är kanske inte bättre än att kappvändare och medgångssupporters premieras? Hoppas sponsorträffen på bilfirman var givande för de inblandade. Kanske hade de iaf tvingat dit mer än två ordinarie och två bänkspelare till autografbordet? :p

 2. Du skrev inget om den trevliga (försenade) födelsedagskalasträffen ni var på vid återkomsten till Varberg. DÄR var det inte

 3. förbud mot något, och det bjöds på mycket mer än tablettaskar!
  ( något hände med förbindelsen så mer än halva ”skrivet” försvann!)

  1. Nix! Den festen hade inte med djurparken att göra 🙂 det var därför jag inte skrev nåt om taxiresan hem som vi fick hela notan för heller 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *