Dagsens tips: ”Alla tiders hits”.

27/9 - om istället för förskolefoton i år igen? 😉
29/9 - om nyheter i nosarna! aka inloggsskyddad nosning.

På SVT1, lördagar kl åtta har du chans att se lättsam underhållning med interaktion! En artist eller grupp framför en gammal svensktopphit och via en gratis-app kan du vara med å bestämma betyg.

Vi brukar se i efterhand på Boxee boxen och missar därför möjligheten att rösta. Men ikväll så: EmmaLi fick bestämma och hon tyckte som oss (och resten av Sverige)!

Direkt efter kommer Intresseklubben med Hipp Hi… öh, Johan Wester och Anders Jansson å övriga gäster. Inte i närheten av så bra som originalet med Stephen Fry o Co. såklart, men tv med möjlighet till onödigt vetande är alltid godkänd underhållning 🙂

27/9 - om istället för förskolefoton i år igen? 😉
29/9 - om nyheter i nosarna! aka inloggsskyddad nosning.
6 comments Lägg till din
 1. Jag såg bara snabbisen (orkar inte se hela) och jag hade röstat på Malena ,OM jag skulle röstat, men det gjorde väl inte Sverige?
  Sen såg jag omväxlande små snuttar av jätterobotarna som river sönder delar av Petra och pyramiderna och något längre smuttar av IQ (inte ALLS så bra som originalet men ibland är det lite bra) och mord i paradiset samt lite av the closer! Rena pyttipannan men så blir det ibland!

  1. Man kan rösta på alla låtar och ändra betyg om man vill! Mycket smidigt och innovativt – och så kostar det inget heller ;p

   The Closer tycker jag är bra men lyckas nästan aldrig hamna framför. Går det sent lördagkvällar alltså?

 2. Jag har inte sett något av det du skriver om förutom serien med Stephen Fry. Älskar den! Fantastiskt rolig och underhållande. 😀

  1. Han är ju ett under av underfundighet den där mr Fry. Och han har en finfin bisittare i ”stackars” Alan Davies också! Sen går det såklart inte att uppbåda så enormt stora komikerstjärnor här i Sverige som i originalprogrammet. QI svämmar över av roliga mänskor, i Intresseklubben blir det mest… lite halvkul ibland. Men det är räcker en lördagskväl kan jag tycka!

   1. Closern kan man se en massa kvällar, inte bara lördagar men ganska sent.

    Svenska komiker som lätt hade höjt nivån i Intresseklubben finns! Hans Rosenfeldt t.ex + alla de där som var med i … äh, jag har glömt vad det hette men det var två lag: ett rött och ett blått som representerade två politiska partier, skitkul som oftast och inte sällan HELT lysande! Töntarna från hipphipp är inte roliga mest dryga bara och resten, inga namn nämnda är inge vidare heller, nä plocka in det halvgamla gardet igen!

    1. Jag gillar iofs Anders å Johan (Hipp Hipp) men de blir fel i det här sammanhanget. Iaf om det ska bli likt QI! Då ska det vara en torris med lågmäld humor på programledarstolen (har vi nån sån? typ Claes från Galenskaparna kanske?) och en valp som ständig panelmedlem (David Batra t ex!). Rosenfelt funkar som gäst. Och ja folket från Parlamentets första säsonger. Fast om KG Hammar och Babben Larsson är med oftare så blir jag glad. Dom är så bra!

     Får se om jag stöter på Closer då 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *