11/10 – om mästerglidaren!

10/10 - om rutiner på förskolan, och att avslöja sig själv på nätet.
12/10 - om Hedbertar i skogen.

Lilla Milla har utvecklats alldeles galet och på sin tredje termin krokodil är hon nu ikapp och förbi!

Hopp ner i bassängen och sim tillbaka till kanten är nu vardagsmat 🙂 Hon sparkar fint med raka ben, flyter riktigt bra (å klarar att vända till mage efter färdigflyt), dyker modigt och glider nästan godkänt för Baddaren (5 sekunder)! Kallsupar en masse varenda lektion, men hon är så jäkla glad hela tiden och skrattar bara bort kloret 🙂

Idag gjordes en ny övning: sitta på kanten med fötterna i väggen och putt-ifrån. Treåringen gjorde en egen variant 🙂 hon satt på kanten, gled rakt ner i vattnet, satte fötterna mot kaklet, sköt ifrån och for som en projektil rakt in i sin far några meter ut i poolen…! Önskar jag sett detta live.

Är så fånigt stolt över vår lilla tjej! Storasyster femåring simmar hundratals meter (om än inte i ett sträck kanske :), och klipper lillasyster bara koden för att hämta luft kan hon också börja simma lite längre sträckor!

10/10 - om rutiner på förskolan, och att avslöja sig själv på nätet.
12/10 - om Hedbertar i skogen.
6 comments Lägg till din
 1. Ja, hon har sannerligen gjort ett stort skutt, får intensivträna lite med A så inte Milla springer om 😉 Så kan vi ju inte ha det 😀 😀 (Fast hen har ju redan både baddare och sköldpadda å andra sidan 😉 och en krokodil faktiskt, – en silverpingvin är nog dock mer än denna terminen bort… )

  Änywäj: Hon har bra klipp i benen den där tjejen och en fin kroppskontroll och förstår väldigt bra vad vi vill att hon ska göra. Hoppas du laddat med en märkessköld till henne för den lär behövas till jul 😉 Sarah har ju fina om du inte redan har köpt!

  1. Haha! Fast det är ingen rättvis jämförelse! Millan har simmat sen hon var tvååetthalft, A sen hen var nyfödd 😀 fast gemensam nämnare för dessa båda underverk är ju deras fröken, dvs DU ❤️

   Ska knåpa på sköld 🙂 har ju en så fin till EmmaLi att Millas måste bli likvärdig! Sköldpaddan borde hon väl ha klarat? Å Baddarna ska hon fixa! Finns nån mer inom räckhåll? Doppingen tog hon förra terminen – å den sitter inte längre uppåner bland eLis märken ;p

   1. jag räknar med att hon fixar alla 3 baddarna och sköldpaddan denna termin, så får vi bestämma sedan om ni ska stanna i krokodil, ramla över till krabban-grupp eller hoppa upp till kejsarpingvin. Jag velar mellan att lyfta upp A till kejsarpingvin eller låta henom simma krabban en termin till.

   2. Oj finns det tre Baddare? Kände bara till två! Dom är skillade på att pressa pengar ur oss föräldrar det däringa Svenska Simförbundet – eller vad det heter 🙂

    Vi kommer ju hoppa över nästa termin med båda ungarna eftersom vi (förhoppningsvis) kommer vara borta typ halva terminen eller så! Till terminen efter får vi ju söka oss in där vi kan få plats och vi får väl se var vi kan tänkas få plats då?

    TACK förresten för att du är en sån jäklans bra fröken till båda våra kids!! ♡

    1. Nöjet är helt på min sida!

     Och de la till en baddare grön – rätt tycker jag – för hoppet upp till första baddaren var väldigt högt för många, det är ju därför vi har haft livräddningsförbundets ”doppingen” bland våra märken för de barn som faktiskt inte klarar baddaren första terminen, då kan de få något märke. Den är att doppa örat och bubbla, typ 😉

     Jag får väl skicka med er en kursplan på den där semestern, och självklart hittar vi platser till er när ni kommer hem igen!

     1. Gullegullesuperbästaste du!!

      Nä det roliga är att Baddaren är rätt svår (den vanliga blå alltså, den som var den enda Baddare som fanns när jag var liten 🙂 för små bäbisimbarn är skitsvår att ta! Om jag inte minns fel tog EmmaLi flera riktiga simmärken innan hon klarade att glida i fem sekunder?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *