22/10 – om att vara en smula glömsk och att ha en blankt planerad ledig dag.

21/10 - om VM i lös tand.
dagsens tips: "Skriv under för att göra barnkonventionen till svensk lag"!

I morse – nåväl, förmiddags – ringde telefonen och jag blev å ena sidan förundrad för jag kände inte igen signalen (så blir det när man byter ringsignal i nya luren) och å andra sidan förskräckt eftersom det var från jobbet (hade jag läst schemat fel och borde varit nånannanstans än hemma?). Det visade sig att en viktig nyckel var försvunnen och jag var nu på listan över misstänkta. Och. Mycket märkligt. Någon hade lagt nyckeln i min byxficka? Turligt var att fickan med tillhörande byxa hängde i mitt skåp på jobbet! Men… den där Någon måste sluta gömma, tappa och glömma saker nu asså…

Idag är schemat helt blankt och jag vet inte riktigt hur dagen ska spenderas. Maken däremot löser tomma planeringen enkelt: medan jag velar mellan läsa bok och planera vinterresa har han hunnit handla, kontrollera vinterhjulsstatus och dammsuger nu i källaren. Jag har eh… ehum, faktiskt diskat lite. Och mailats med internet support-nissar på SAS (herreguuud sicket folk dom är, IT-mänskor?!). Å så har jag rensat bort 1,3GB sms från telefonen; så urbota korkat att inte kunna radera enstaka meddelanden?

Nu ska jag pussa på kidsen!edit 24 okt kl 0:27

Tydligen är det en dålig idé att googla ett problem istället för att försöka lösa själv – först. Det går alldeles utmärkt att radera enstaka meddelande i iOS 7… tydligen… surt att jag av en slump upptäckte det först nu, efter att ha rensat bl a makens å min samlade korrespondens sen typ fyra år tillbaka! Eller var det fem? Nåväl. Lite rens är kanske inte så tokigt? Nu börjar vi ju på ny kula kan man säg!

21/10 - om VM i lös tand.
dagsens tips: "Skriv under för att göra barnkonventionen till svensk lag"!
3 comments Lägg till din
  1. Låter som en perfekt ledig dag 🙂 det där med att man inte kan radera enstaka sms, jag trodde det va jag som va dum och inte fattade hur man gjorde! Men då va jag inte det ialla fall! För det går inte! Tack 😉 kram

    1. Gött att jag hittade att det visst går att radera enstaka sms i iOS 7 nu i efterhand! :/ NOT! Fast jag sparade tid och plats på att rensa allt… från 1,5GB till under 200MB… vi hade en rejäl historia bakom oss tydligen, Tias å jag 🙂 Fast det var från å till alla andra kompisar mä. Sicket massa gammalt jag gått å släpat på! I onödan? ;p

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *