25/10 – om hur otroligt verkligt lyckligt lottad jag är.

23/10 - om hur otroligt verkligt ledsen jag är.
Dagsens tips: dröm tillbaka och se framåt!

Skit också. Idag har jag kurat (läs: sovit) i soffan mer än halva dan. Tur att det finns kollegor som gärna hoppar in och jobbar ett extrapass där det behövs!

Den tid jag inte spenderade under varma ullfilten i soffan satt jag insvept samma goa filt vid datorn och spanade boende i Sydostasien. Resan börjar växa fram och jag är ömsom förväntansfull ömsom skitnervös men mest överlycklig som får chansen att göra nåt sånt här. Kommer sakna Mattias otroligt mycket (liksom han kommer sakna oss säkert) men det är ju årets kortaste månad vi är ifrån varann, å så några få dagar åt vardera håll i intilliggande månader då.

Imorgon blir det konvalescens men på söndag räknar jag med att vara tillbaka i röda brallorna igen. Sjukdagar har jag liksom inte råd att ta mig nu…

23/10 - om hur otroligt verkligt ledsen jag är.
Dagsens tips: dröm tillbaka och se framåt!
2 comments Lägg till din

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *