28/10 – om håll i hatten Judas…

Dagsens tips: stormsäkra.
29/10 - om S:t Judas/Simone.

…och Thai Air, här kommer tjejerna å jag! Nu är vi mycket nära ingen återvändo, idag drogs sista slipstenen och imorgon dras slantarna från kontot!

Resfeber: check.
Gladsomfan: check.
Tjohoo!

Dagen har annars spenderats med att leta hotell på Koh Lanta; jag velar mellan de tre som lämnat positiva svar. Fördelen med det ena (snyggt och bra pool) väger mot det andra (bäst pris och discount) och det tredje (som verkar ”mysigast”) men tills jag fått absolut bokningsbekräftelse fortsätter jag sova lite oroligt.

För att få en brejk passade jag på att göra en avstickare och leta istället-för-flipflop-dojjor till tjejerna bredvid alla flikar med kalenders och hotell. Crocs i all ära men jag har fått en ny favorit i Keens. Kanske går det att reafynda fler?

Det blåser mer och mer ute. SMHI har uppgraderat till Klass 3-varning och kl 15 idag skickades alla förskolebarn hem. Stormen, som bytt namn från S:t Judas till Simone, beräknas i byarna uppnå orkanstyrka. Huvva. Jag gillar verkligen inte när det blåser på det här viset 🙁

Dagsens tips: stormsäkra.
29/10 - om S:t Judas/Simone.
2 comments Lägg till din

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *