4/10 – om kanelbullar.

3/10 - fler märkliga kundbeteenden.
5/10 - om kolköttbullar och pissmatch.

Vems idé var det ursprungligen att ge kanelsnäckan en egen dag? Den personen har onekligen fått igång oss svenskar iaf för maken till översvämning av bullar i sociala medier har jag då aldrig varit med om. Det är kanelbullar på höjden å tvären å ensamma å tuggade å på jobbet bjöd tjifen på Kvantumbagade å jag som inte ens gillar bullar tryckte ändå i mig en för att vara en i gänget. Så här såg den ut innan mumsning;

Hur den ser ut efter tänker jag icke fotografera…

 

Trevlig helg önskas er vänner! Det tänker ta mig tusan jag ha!

3/10 - fler märkliga kundbeteenden.
5/10 - om kolköttbullar och pissmatch.
6 comments Lägg till din
   1. Jag åt också två, och undrar fortfarande varför, för jag är inte heller någon bullperson, men drogs väl med på nåt vis (draget började väl redan när jag av nån obegriplig anledning köpte en hel påse inge vidare goda bullar)!

    Dock kom jag på i efterhand när, dels Peter Börjesson skrev, och Ingvar Storm i Spanarna sa, att det var Lesothos nationaldag, så jag beslöt att den andra bullen var en tribute till det underbart vackra lilleputtlandet, helt omringat av (också supervackra) Sydafrika, som jag faktiskt besökt. Och aldrig kommer att glömma!

    1. Dom där små frysta som farmor brukade köpa och som farfar fortfarande bjuder på ibland, de är okej tycker jag för de är så små. Men jag skulle aldrig köpa själv! Är la ditt fel antar jag, du har ju inte ”lärt” mig äta bullar å kakor 😀 *tack!*

     Tributes är bra! Då var den bullen inte meningslös iaf.

     Krams!

 1. Det kan jag berätta för dig att det var Kaeth Gardestedt på Hembakningsrådet som hittade på. Märkligt mycket genomslag på det.

  1. Bra bäddat där av herr Gardestedt! Var han inblandad i våffeldan också? Den har ju liksom kommit lite i skymundan nu när den får samsas med pannkakor – fast det har den kanske egentligen alltid gjort?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *