8/10 – om att unna sig en fridag.

6/10 - om att göra det naturliga naturligt.
9/10 - om "välkommen till Volvia, vi tar strax emot ditt samtal".

På fredag har jag tagit ledigt från jobbet för att komma ikapp med mig och wihoo det känns välbehövligt. Kroppen ropar ”förkylning i antågande!” och på lördag har jag middag för det som plötsligt minimerats till tre glada bejbis (undertecknad inkluderad) och hujedamej vad bjuder jag på? Så. Medan stora barnet är i skolan på fredag förmiddag ska lilla utackorderas till mormorn – hon är alldeles überlycklig för detta! barnet alltså! – medan jag fixar, planerar och faktiskt lyxar på bjootisalong. Kanske hinner jag en tur förbi resebyrån också? Vinterns resa kryper närmare! När hur och vart. Och med vem. Och hur jäkla dyrt får det bli?

6/10 - om att göra det naturliga naturligt.
9/10 - om "välkommen till Volvia, vi tar strax emot ditt samtal".

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *