Dagsens tips: stormsäkra.

Dagsens tips: dröm tillbaka och se framåt!
28/10 - om håll i hatten Judas...

Jag såg bilder från mitt gamla Brighton och fifan, det blåser fett mö asså! SMHI lämnar klass 2-varning och maken har medan jag var på jobbet idag burit in trädgårdsmöbler – japp, passar ju finfint en dag som denna*! – kilat fast lösa attiraljer. Det är praktiskt med en gammal yvig tallbuske vid tillfällen som denna. Det som trasslas in i den, exempelvis gamla förjäkla räliga men praktiska att ha platsstolar, kan inte ta sig nånstans hur kvickt det än må blåsa i byarna. Väl?

Nå. Det kommer blåsa rejält i Skåne, här på västkusten och uppåt Västra götaland i morgon eftermiddag och framåt. Håll i er! Och säkra för orkan i byarna!


* ang nattens övergång till normaltid och Jonas Hallbergs tips på vartåt uret ska vridas!

Dagsens tips: dröm tillbaka och se framåt!
28/10 - om håll i hatten Judas...
2 comments Lägg till din
  1. Maken stormsäkrade utemöbler och grill igår men med uppgraderingen till klass 3 idag får vi nog ta ett varv till och plocka in lite mer grejor tror jag bestämt. Här har kommunen gått ut och bett alla hämta sina barn så tidigt som möjligt i eftermiddag så jag jobbar hemma sista timmarna idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *