1/11 – om 1 bedrövligt slö höstlovsdag.

31/10 - om fel dag att ha slut på makeup-tabort 🙂
2/11 - om en försmak på soloresande.

Jomensåatteh. Bilar 2 och Star Wars Lego på PS3:an avlöste måla akvareller och mys-i-soffan-med-bok-och-levande-ljus. En typiskt bra höstlovsledig dag alltså!

Sen kom Mallias hem och vi åt kvällsmat och tittade på Doobedoo allihop och när kidsen gått å lagt sig hamnade vi framför datorn och planerade lite gemensamt liv Sydostasien. Det fattas nu nio dagars boende, jag har snubblat över ett resort på Koh Mook som jag liksom har svårt att släppa. Dyrt… jo… men… äh, kolla bara!


Nu ska jag pussa min man och titta på veckans avsnitt av True Blood. Och drömma om Sivalai på en udde i Andaman Sea!

31/10 - om fel dag att ha slut på makeup-tabort 🙂
2/11 - om en försmak på soloresande.
13 comments Lägg till din
 1. Undrar om jag inte druckit en öl på den resorten! I så fall är det ännu vackrare i verkligheten än på bild!

  För övrigt älskar Melker att vi har pool, men är nig lite överväldigad av barntillvänjdheten på aktiviteter och väljer bort dem! Jättekul med spökjakt, men nej tack till barnshow. Hen är inte van vid så barnfokuserad semester!

  1. Ååååh! Du hjälper inte ett dugg darling!! :p

   Haha! Men det där med att gilla och vilja vara med på den där typen av aktiviteter har nog lite mer med personlighet än vana att göra tror jag: äldsta dottern behövde sju minuters introduktion första gången, lillasyster tog typ två år på sig 🙂

   1. Nja, Melker är ju mer än social. Jag tror helt enkelt att hen är ovan vid att han blir i fokus på semestern och vill hellre bara med oss.

 2. True Blood gillar jag! Ska börja se om första säsongen, några andra på skolan har lovat att de ska se första avsnittet i alla fall med mig!

  1. Vi har inte sett första säsongen alls! Kanske skulle ge oss på att försöka få tag på den?

   De senaste två avsnitten har varit rätt läskiga tycker jag. Som fånigt skraj för skräckfilm har det inte varit min tekopp alls 🙁

 3. Det ser ju helt överkomligt ut, det där. 😉

  Jag retar mig förresten på att wordpress vägrar låta mig heta ~Sol~när jag nosar i dina lösenordsskyddade inlägg. 🙁

  Kram!

  1. Ja jag känner också att jag skulle kunna stå ut där 🙂

   Är det tilde-tecknet som inte godkänns? Märkligt. Men ibland är det ju bara rena bokstäver eller siffror som är okej i såna däringa formulär 🙁

    1. Det ser fixat ut. 😀
     Tack! vonne känns liksom mindre som jag eftersom jag aldrig haft det smeknamnet. 🙂
     Kram ❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *