16/11 – om en skinande vit GSL och en deposition på paradisö.

15/11 - om veckan som gått.
17/11 - om att komma hem till ett skinande hem!

Igår hämtades en styck postgrävling-fixad V70 från Skadecenter och eftersom vi samtidigt passat på att göra en rekond blänker han nu som en kritvit karamell! Jo, det var lite lyxigt att köra två månader ny bil (som gått 600 mil) men det var också väldans skönt att få hem GSLen igen. På länsväg 153 gäller andra regler än i stan: styrka vs ungdom, 1-0. Fast jag asgarvade ju när Preembjörnen nös i tanken på hyrbilen; den drog mindre på tre dar än min vita springare gör på tomgång, typ!

Apropå att inte vara snål. Alldeles nyss betalade jag deposit för våra nio dagar på Koh Mook. Som referens till gårdagsens nosning så känns det som väl spenderade terapi-slantar 🙂

15/11 - om veckan som gått.
17/11 - om att komma hem till ett skinande hem!
10 comments Lägg till din
 1. Och för övrigt längtar hela familjen till Thailand. Melker pratade om det idag. Mellan vilka datum är ni på Lanta?

 2. Inser precis att jag blandat ihop två öar! Ko Kradan är den ön jag tänkte på när jag pratade om krupp på idyllen! Ko mok är också fantastiskt vackert, men inte riktigt lika ödsligt. När vi var där 2004 kunde man fortfarande bo i tält… Vi hade bambuhydda!

  1. Ah! Men då är Kraden nog som Bulon som ungarna och jag ska besöka? Där finns bara el på nätterna och även om vi lyxar och bor i ”hus” så är det nog mer hydda egentligen. Jag valde det dyraste alternativet på den lilla resort vi ska bo på men de ”finaste” stugorna var redan bokade. Dock har vi egen toalett och dusch – med kallvatten. Jodu! Här ska vi bo i fyra nätter och leva vildmarksliv á la hedbert.

   Det finns faktiskt två resort på ön. Är lite stolt att jag inte valde det flådigaste (med AC-bungalow för 3500BHT natten…). Om vi nu ska lära oss ”göra ingenting” kidsen och jag så ska vi gå ål in. Typ!

 3. Men ååååå!!! Thai, sweet thai… Som jag önskar att vi kommer dit igen en dag. Efter flygresan ner till Cypern (med vääääldigt tålmodiga ungar, men alla har ju en gräns…) kände jag att den resan är minst tio år bort…

 4. Hmm…. Halva kommentaren försvann?

  Hursomhelst! Jag hoppas ni får en flygande lätt (!!!) resa och att jag inspireras och tänker om. Älskar landet. Så sjukt avis!

  Kram igen!

  1. Tack för att du skräms darling 😀 fast skämt åsido, jag har inte haft vett nog att oroa mig för själva flygresan. Den blir ju som den blir och jag tror kidsen sköter sig ungefär som vanligt (dvs, lika stor risk för kaos som skolboksutförande)! Men… tack för snällt önsk också! Alla hållna tummar mottages tacksamt!

   ps. vi har ju flygit några gånger med tjejerna nu så de förstår hur det går till, att man måste sitta på sin plats osv. Har vi tur somnar de (och jag), har vi otur… tja… då kan vad som helst hända :p

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *