24/11 – om så jäkla söndag.

23/11 - om invigning av nya lekplatsen i Påskbergsskogen.
25/11 - om att shoppa barnkläder och ha läst fel på schemat!

Söndag. Trött och sliten, jobbat hela helgen och sjunker nu ner i soffan som en sten. Börjar veckan imorgon med att vara ledig: behövligt!

Millan är så go och himla treårig; när pappan, efter att en lång stund ha försökt samla trupperna av spralliga barn inför läggning, uppgivet morrar nåt om ”annars får jag magsår” kvittrar hon glatt, ”som jag har i ansiktet!” (stackars liten har impetigo) och plötsligt lättar magsåret lite 🙂

Maali är grymmaste nyblivna sexåringen jag vet på att simma! Idag crawlade hon 200 meter, ryggsimmade 100 meter och fjärilsmaskade 50 meter! Efter det gjorde dom två olika och bra övningar med bröstsimssparkar och crawlarmar. Avslutningsvis lekte dom lite och DET är jag så glad för! Roligt ska det vara! Nästa vecka är det avslutning, då kan jag vara med. Tjohoo!

23/11 - om invigning av nya lekplatsen i Påskbergsskogen.
25/11 - om att shoppa barnkläder och ha läst fel på schemat!
11 comments Lägg till din
 1. Vilka tjejer ni har!!! Jag är så grymt impad av Maali alltså… I vår blir det simlekis för Alice, den saken är säker. Hon”crawlar” med sina puffar, och gör det riktigt bra faktiskt! Och på Cypern övade vi på ”utåihop” med både armar och ben. Men ungefär dit sträcker sig min förmåga att lära ungen att simma tror jag…

  Impetigo. Det hade Alice två veckor innan vi skulle iväg. Strax under ögat. Stackarn fick vara hemma från fsk i stort sett tills vi skulle åka för att jag inte ville att det skulle bli några fler. Infekterade sår är inte kul… Men vi klarade oss med en iaf.

  Jag ska tänka på dig och tjejerna (eller iaf Millan) när vi är lediga imorgon – det bästa med helgjobb är ju lediga måndagar trots allt!’

  Kramar!

  1. Gulliga gulliga du!! Fast… äsch hon har ju fuskat min lilla simmerska: började ju bäbisim när hon var tre månader så hon har lite försprång <3

   Utåihop är asabra förberedelse för bröstsimspark!! Hejja! Man kan välja att fokusera på teknik eller på gammal hederlig "ta sig framåt" när det gäller lära lite större barn simma. Det beror på vad man vill uppnå :p Vill du ha teknikråd har jag (såklart) några att dela med mig av!

   Åååh vad det det hon fick lilla liten? Usch stackars det killar ju så - förutom att det ser läskigt ut. Milla är faktiskt oerhört duktig och kliar inte och tar sin egen handduk och hon vet att vi inte kan pussas och fy så tufft det är 🙁 har du några snabba bra tips? M var på VC idag - vi trodde det var herpes igår, då såg det helt annorlunda ut - och fick salva. Det sticker i mammahjärtat att se lilla barnet så "stort". Hon har vuxit med ansvaret, om jag uttrycker mig rätt.

   Krams!

 2. Å nästa vecka blir det nästan bara lek 😉 Om ni vill safe-a kan ju en av er byta om – vi kommer inte att ha en vågmaskin men ändå – så det inte blir samma tråk som förra året!

  och halledud va mycket vilja det är i den tjejen! hon skulle INTE gå sista 50 utan simma – och det gjorde hon! Och så fick hon ju vila mycket mindre än alla de andra inför ryggsimmet som hon ässade! WOW!

  1. Förra året var succé! EmmaLi har nog aldrig haft så roligt i vattnet (den där hämta-din-form-leken var bäst!) så om det blir nåt liknande blir det super!

   Jag är så glad att få vara med sista gången. Millan missar ju sin sista gång på fredag… går det att hyra bästaste fröken för lite sista teknik-pepp innan vi åker i januari kanske?

   ÅÅÅH så roligt att läsa! Inte för att jag förstår var den där envisheten kommer ifrån, men… hähähä! 🙂 har hon några märken kvar att köpa tro? Vi packar ner lite slantar för säkerhets skull! Kanske nåt för Millan mä? *mamman utan koll*

   1. Nu vet jag ju inte vad de har hemma redan! Men Hajen Guld kräver ju klädsimmet och bronsmärket 100 meter bröstsim och längddyk så de får vänta till nästa år om hon inte vill göra ett nytt försök på klädsimmet på söndag för Hajen guld (kom en stund i förväg i så fall!)? Hajen brons och silver har hon och hon kan även köpa simsättsmärke för bröstsim om ni inte har det.

    Milla har klarat baddaren grön, blå/gul om hon gled fem gånger senast? tror hon var väldigt nära i alla fall – det vet nog Mattias! Doppingen och krabban blå har hon också (de märkena utgår men vi säljer de vi har kvar).

    Ishockeypuckarna kommer fram 😉 Så j-la mycket jobb det var att sitta och konstruera dem så ska de banne mig användas 😉

    Klart vi ska ta ett bad och skicka med er en ”kursplan” 😉

    1. Ska reka stimmet bland märkena och höra oss för om klädsimmet! Är det 25 m hon ska klara?

     Millans alla märken ligger i en hög… måste hitta en lösning för dom också (EmmaLis sitter ju nålade på en av hennes gammal egenprintade bodysar)…!

      1. Får köra på det där nästa år. Eller får man göra prov en ”vanlig” dag å köpa märken?

       Har sett hennes sköldar. De är verkligt fina!!

      2. Du kan göra prov närsom egentligen det ska bara vara någon ”med tillräcklig kunskap om märkesproven” som godkänner. Och du har ju en sådan simfröken nära dig 😉

      3. Beror på om det finns någon i simhallen med nyckel till skåpet 😉 Annars finns de ju hos en annan simfröken i din stad 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *