25/11 – om att shoppa barnkläder och ha läst fel på schemat!

24/11 - om så jäkla söndag.
Dagsens tips: båda föräldrarna måste vara delaktiga när barn ska få (nya) pass.

KappAhl har alltid varit lite kärt för mig. Vet inte varför, men i motsats till H&M känns företaget lite greppbart? Och när en av mina gamla bästa vänner började jobba där för några år sen hittade jag ny vilja att handla deras (barn)kläder.

Storasyster sliter knän kvickare än en annan sliter strumpor så byxor stod på schemat. Inga jeans – trots att KappAhls jeans är favoriter – utan mjukiskläder för hela slanten! Å då kunde jag – herregud? hur gick det till!? – inte låta bli att köpa uppdelar också. Klänningen föll inte i god jord tyvärr så den får vi lämna igen, men… brallorna med guldrevärer mottogs såklart med stor förtjusning! Och tänka sig! Lilla stora coola söta barnet lät sig övertalas till tröjan med volanger och efter många år med könsneutrala (läs: köpta på pojkavdelningen) mys har vi plötsligt preppat garderoben med annat än mjuka Blixten och Spindelmannen! Nedre tre plaggen från ”Friendly”-kollektionen,

20131125-221328.jpg20131125-221306.jpg20131125-221338.jpg20131125-223205.jpg20131125-221351.jpg
alla foton från KappAhl.se


Det dyker in julfester och annat skojigt i kalendern och vet du så tokigt?! Jag har läst helt galet: jag är hujedamej helt LEDIG hela helgen vid jobbjulbordet! Hur jag läst tidigare låter jag vara osagt men plötsligt öppnar sig dörrar för annat än vatten och bröd! 😀


ps. treåringen mår mycket mycket bättre i sina impetigosar (TACK bästaste Karin för tips och råd! hur fin fisk är det inte att ha en av Sveriges omtänksammaste akutsjuksköterskor i sin närhet!!). Klorhexidinet måste ha gjort susen?

ps igen. jag var på besök hos min psykolog idag igen och flög därifrån med lättaste fötter! det vänder måhända? vilken underbar känsla!

24/11 - om så jäkla söndag.
Dagsens tips: båda föräldrarna måste vara delaktiga när barn ska få (nya) pass.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *