27/11 – om en någorlunda vit bil.

Dagsens tips: båda föräldrarna måste vara delaktiga när barn ska få (nya) pass.
29/11 - om kunglig glans över Varberg.

Sista dagen VAB med Millan idag och vi passade på att bränna drygt 16 sillar på lunch och en ny blinkersspak till GSLen. Vi diskuterade huruvida vi skulle köpa en ny bil – när vi ändå var på Bildepån liksom – men Milla tyckte klokt att vi inte behövde göra det, ”vi har ju redan en! som är vit.”..

Fast hon hade bara ett halvt rätt där faktiskt. De senaste dagarna har jag nämligen kört runt i en horisontellt zebra-tecknad gasell. Efter en lite för liten dos avfettning men dubbla polletter i Kärschertvätten på väg hem är den nu åtminstone mer vit än grå 🙂 känns ju förjeflatrist att de efter rekonditioneringen bländvita instegen nu är sådär blälortiga igen. Går liksom inte att köra högtryck där? 😀

Dagsens tips: båda föräldrarna måste vara delaktiga när barn ska få (nya) pass.
29/11 - om kunglig glans över Varberg.
3 comments Lägg till din
      1. Vår förra var lortgr… öh, antracitgrå och det var grymt praktiskt! Fast det är väldigt snyggt med vita bilar tycker jag. När de är vita alltså.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *