3/11 – om att slippa frysa på Örjans Vall ”i onödan”, att sakna excel och att typ ha bestämt att fin-resortet på Koh Mook ska föräras ett besök!

2/11 - om en försmak på soloresande.
4/11 - om högläsningsprojekt i f-skoleklass.

Det var då själva %@∞&# att det ska vara så svårt att göra mål – i rätt tid?!! Halmstad får nu kvala sig kvar i Allsvenskan. Känns lite tufft att vara kvast just nu 🙁

Roligare då att res- och boendebudget efter stor dos hårslitande lyckades plitas ihop i nån form av excel-liknande verktyg i mitt google-konto. Kan väl inte säga att jag är särdeles aktiv googlare, förutom söktjänsten och loggade bloggkommentarer har jag inget samröre alls med dem, men plötsligt visade det sig alltså lönande att ha ett konto. Självfallet var det också via google.se jag snokade mig fram till möjligheten som bjöds 🙂

Efter att den där budgeten gjorts färdig och hjärtat svalts och svetten torkats och pulsen hittats igen tog jag typ enväldigt beslutet att några tusenlappar hit eller dit gjorde ringa skada när schabraket ändå liksom blivit kaputt! 😀 å jag resonerar så som att om de där tusingarna (okej, det är typ sju stycken så det är ingen dagslön för en lagerarbetare direkt) gör skillnad mellan fin-resort å härlig bungalow direkt på stranden och charterpool å halvskabbig bungalow i djungeln så… tja… vad är väl en bal på slottet?

2/11 - om en försmak på soloresande.
4/11 - om högläsningsprojekt i f-skoleklass.
6 comments Lägg till din
  1. bra beslut! Ska man väl åka kan man lika gärna göra det rejält! Vi får bjuda er på lite kvällsmat och helgluncher när ni kommer hem för att väga upp den tomma kassan då ;D

        1. Haha! Jadu, om vi nu ska tänka på vår ekonomi så är det billigare att köpa nudlar ifrån Tokyo än att åka sju mil. Ska vi dessutom köra bil försvinner nog miljövinsten år pipsvängen 🙂 men tanken är god och inbjudan har jag sparat – om inte annat så för att det är trevligt att träffas!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *