11/12 – om ett udda datum och svårt att skilja fönster från en vanlig vägg :)

10/12 - om misslyckat tjyveri!
12/12 - om (fest)blåsa på en lycklig Milla!

Idag borde det bli många förlovningar och borgerliga vigslar? Ett datum som detta är unikt, och ur svenskt perspektiv är det sista gången på hundra år som nuffrorna klingar så fint: 111213! I ex USA å andra länder där dom vänder på månad och dag (vilket väl är typ dom flesta förutom Sverige?) kan dom få skojigt datum nästa år också, men sen är det långt tills nästa gång!

Våra fönsterrutor hemma kan lätt förväxlas med alldeles vanliga fast nååågot ljusinsläppande väggar. Dags för regn snart väl? Ingen idé att julputsa förrän sista dagarna innan dopparedagen? Salt västanvind; iskall, frisk och alldeles hopplös 🙂

10/12 - om misslyckat tjyveri!
12/12 - om (fest)blåsa på en lycklig Milla!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *