1/12 – om du är äldre än sex år…

30/11 - om flygande fläng och hälften glöms :/ men mössorna och kidsen i dom är fina!
3/12 - om årets julkalender.

…bör du nog undvika att se filmen ”Det regnar köttbullar 2” för nåt liknande rörigt skräp har jag inte sett på många år. Jag ger den 2 tassar av 6, varav en tass är för ungarnas entusiasm 🙂

Jo det var alltså så att vi (medan Mattias var på jobbet) pga att vi låg våldsamt efter i adventspysslandet skulle skolka från simskoleavslutningen. Men efter att ha fajtat oss igenom massa städning, dammsugit bara halva huset och sen smitit från våra sysslor för vad som var tänkt att bara bli en kort sväng till stan hamnade vi för lunch på trevliga Spis & Deli (mina kids måste öva på det där att acceptera nya smaker alltså, eller är det bara en fas? det funkade fint förr?!) och sen la vi en förmögenhet på biografen. Hög grad mys för den här dan! Lite mindre dos kulturell underhållning 😉

Medan jag stenslocknade på soffan efter julkalendern satte bästaste Tias lite belysning i fönstren. Mer dos mys där! När jag vaknade låg barnen i sina sängar och vi tittade på veckans Downton Abbey. För att öka kulturella boosten typ, den där köttbullsfilmen var verkligen inte värd pengarna…

Det var vår första advent! Hur var din?

30/11 - om flygande fläng och hälften glöms :/ men mössorna och kidsen i dom är fina!
3/12 - om årets julkalender.
10 comments Lägg till din
 1. Adventspysslandet var inplanerat till lördagen så det behövde vi inte syssla, däremot inleddes ju vår adventsmorgon med ”jag mår illa” följt av en liten kräk, så ja, vår 1a advent tillbringades i karantän 😉

  Jag tror faktiskt det där med nya smaker går lite i vågor, vi försöker säga att man ska smaka men inte behöver tycka om. Saker som varit poppis länge kan också plötsligt bli oätliga 😉

  Och vi har nog blivit bortskämda med riktigt bra animerade familjefilmer de senaste åren, det är svårt att toppa ice age och hitta nemo liksom..

  1. Er morron var tveklöst mega-crappy på alla vis 🙁 huvva… tur det ”gick bra” sen!

   Vi har också måste-smaka-måste-inte-gilla-regeln, men just nu funkar ungefär ingenting som smakar ens en gnutta ovanligt eller okänt 🙁 den lilla är lite modigare än den äldre i smaksvängarna och även om vi inte har förhoppning om att de ska vräka i sig av inlagda sillar från julbordet har jag en liten smula betänklighet inför Thai-käket 🙂

   Jo det förstås. Vem kan klå Lejonkungen liksom? 😀

    1. Klart dom gör! Det är inte oro för självsvält jag har direkt utan det faktum att dom låter så mycket och illa när dom ratar det som erbjuds. Och ett hungrigt missnöjt barn låter ännu mer…

     Fast idag testade Millan en bit Kronans egengjorda fiskburgare (ingen höjdare om du frågar mig) och först var det jättegott, sen yl för att hon inte ville ha mer (what about bara säga nejtack liksom?) och sen ”jag vill ha meeer”…! Aj dont gett itt… 😀

  1. Har bara sett ett enda avsnitt än så jag håller mig lite avvaktande tills vi sett mer ikväll! Vad tycker du? Eller vänta! Skriv inte än!

  1. Frost heter den! Såg trailer på bion och insåg att den hade passat mig bättre. Lugn, gullig och framför allt INTE wowpangbrötuäääh som den där tramsiga Köttbullsfilmen!

   Välkommen hit! Kul att se dig här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *