14/12 – om feber, penicillin och Downton Abbey.

13/12 - om tomtar, traditioner och märkliga slutsatser.
15/12 - om gran eller inte gran?

Äldsta barnet vaknade som kamin och väckte oss 5:34 – just den tid som är svår att definiera: är det morgon, eller natt? – yrade lite, var på toa och somnade sen om och sov till elva. Barnvakten var rar och transporterade sig hit till oss och hela huset doftade nejlika i apelsin (okej, clementin, för det var vad vi hade hemma) när jag kom hem från jobbet vid sju. Lite kvarglömd piggelin på en av soffkuddarna vittnar om bra tillfriskningaförsök också. Dom har nog haft mysigt här!

Sjuklingen klättrade självmant upp i sin säng ikväll och nu är hon lite varm igen. Kanske blir vab istället för adventsjobb för Mallias imorron 🙁

Yngsta dottern, hon med det brännblåsta fingret, var på VC igår. Igen. Blåsan är ännu större och det rodnade runt omkring ger inte med sig. Nye läkaren hann bara kasta en blick på fingret innan han knattrade ut recept på penicillin. Jag är inte jättenöjd, men vill inte vara anti-antibiotika:ig när jag inte talat med läkaren själv. Hoppas det blir fort bra nu?

Kostymdramat Downton Abbey är inne på upploppet av tredje säsongen och det är sjukt spännande! Vem kommer slå ihjäl vem, hur går det för grisarna och var är Ediths journalist?! Det är bäddat för cliffhanger á la Kvinnofängelset änd aj kän hardly wejt! Även True Blood går mot säsongsavslutning och sen är det jul och jag jobbar typ jämt så det är tur att alla bra serier är slut. Typ!

13/12 - om tomtar, traditioner och märkliga slutsatser.
15/12 - om gran eller inte gran?
4 comments Lägg till din
  1. Läs inte plotten på nästa avsnitt!

    Och kryas alla sjuklingar! (Jag tycker antibiotika för inflammerad brännblåsa låter tryggt och bra)

    1. Den lilla är pigg som en mört men den stora har visat tendens till tillbakagång. Hon får nog stanna hemma från skolan imorron om hon inte vaknar som en kvittrande fågel av sig själv klockan sju 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *