17/12 – om en vecka till dopparedan!

16/12 - om medicin på förskola.
Dagsens tips: visum till Thailand.

Knappt hälften av julklapparna kvar att shoppa men aldrig förr har det stått en gran i vårt hus så långt före julafton! Jag skickade maken till Rusta och hem kom han med den minsta spretigaste men raraste lilla gran. Efter frisering och tillruffs står den nu här, liten och vit, och klädd med kärlek av två små spralliga barn!

20131217-221850.jpg

– näää… det gick bara inte med nån av de färgglada för… uff då hade min nittiofyraårige farfar satt julglöggen i halsen, å fler med honom är jag rädd!


Faktiskt har vi ytterligare en gran. Den är ännu litande fast grön och från min tidiga ungdom och klädd av samma två, som syns på resultatet då ännu spralligare, barn 🙂

20131217-223230.jpg


Ingen homtestajling här innan vår stökiga gryniga verklighet nosas som synes 😀 jag har sjukt svårt att godta två så suddiga bilder… men… äh jag jobbar på det där att inte ”vara perfekt” hela tiden.

Nästa år hamnar den vita uppåner i taket – som hos trendnissarna i år – eller i nån av ungarnas rum tror jag. För den rätta stämningen och doften får vi väl släpa in lite granris framåt nästa vecka!

16/12 - om medicin på förskola.
Dagsens tips: visum till Thailand.
4 comments Lägg till din
 1. Tror du inte vit gran är lika chockande för 90+are? Fast ofta klarar den generationen att se ungdomlig ohyfs för vad det är!

  *me like*

  Kanske skulle hänga en liten färggrann uppochner i trappan…

  1. Nä, inte jämfört med hur de färgpigga tydligen såg ut! Jag hade ställt in mig på en blå eller rosa, men… nä, det var bara stört omöjligt sa maken 🙂 å jag litar på honom för vi har typ samma lika tyck!

   Fast… haha! Nä inte kan du gilla inte! Den ser ju förjävlig ut! 😀 menmen, kidsen gillar och då står vi ut! Men den får hamna på en mindre framträdande plats iaf – tror jag…

   JA! Häng på vettja! Det är grymt snajsigt! Glöm inte limma ihop delarna ordentligt först bara 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *