19/12 – om en högst ovälkommen och oplanerad hemmadag.

Dagsens tips: visum till Thailand.
Dagsens tips: "Swings Both Ways".

Mådde visset hela dan igår men trodde det skulle gå över. Det gjorde det inte så det blir en dag i soffan för mig. Sjukdom och butiksarbete är big nono på flera plan. Särskilt några få dagar före jul 🙁

I brist på nåt roligare letade jag igår fram en gammal leksak. Hur snabbt skriver du?

Det är lite lurigt att skriva när det bara är lösryckta ord staplade efter varann, men det är en vanesak. Hela bilden är en länk till testet. Hade varit skoj att läsa hur nördiga ni är bakom tangentbordet! Ingen tävling såklart, bara för att jag är nyfiken och har tråkigt i min fryser-ut-febern-under-en-filt tillvaro.

Dagsens tips: visum till Thailand.
Dagsens tips: "Swings Both Ways".
7 comments Lägg till din
  1. 84 fick jag, 4 felstavade. Det är svårt att skriva icke-sammanhängande text, och jag har problem med vissa ord som jag alltid hakar upp mig på, eller kombinationer av bokstäver mer, men all-in-all så bekräftade testet det som andra test har visat tidigare. Sedan skriver jag verkligen olika fort på olika tangentbord.

    1. Tack för att du gjorde! Jag gjorde det igen nu ikväll och fick samma resultat som du: 85 ord per minut, 84 rättstavade och 4 fel, 444 knapptryckningar. Vet inte hur den räknar?! Måste testa på ett annat tangentbord nån gång!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *