22/12 – om en klubbad, en liten å ledsen, en duktig och en som har blivit så himla stor.

Dagsens tips: "Swings Both Ways".
23/12 - om mama's little helper

Jobb igår och sen julbord som var himla trevligt men vi var hemma ”för tidigt” och bjöd därför in oss till ”tjejfest” i Läjet och hujedamej. Åttahundra spänn till Varbergs Taxi senare snurrade sängen märkligt osympatiskt. Och jag är inte stark idag! Alls. Men det var jäkla skoj och nyttigt att få vara vuxen ett slag. Fast nästa fylla – dom brukar vara få på ett år – ska jag inte lägga direkt efter en sjukdom. Oruttigt!

Barna kom hem från barnvakten strax innan lunch idag och den yngsta har nog inte sovit så bra. Det är stora känslor i en liten nästan-fyraårings kropp och just idag passar alla högljudda utbrott inte så bra… älskade lilla goa unge! Du kämpar och kämpar. Vissa dagar är det inte skoj att vara lillast ❤️

Maken trillade ur bingen hurtidigtsomhelst och har varit grymmaste fisk med bl a inledning av stora julstädningen! Jag är mer fisk än grym och det är tur att söndagsjobb är kort 🙂

Plötsligt har äldsta dottern haft terminsavslutning i förskoleklassen och jag får en flash av hur otroligt mycket hon vuxit på ett halvår!! Hon lever ett helt annat liv idag än för fyra månader sen; med sololekdejter på nästan reguljär basis och ett umgänge i skolan som influerar henne på ett vis vi aldrig kan (eller ska) styra. Saker är ”fett bra” eller ”fubbiga” säger hon 🙂 och hon lånar böcker på skolbiblioteket, har lärt sig läsa, packar ryggan med ”veckans ljud”, har gympa, byter bort bejblejds och plitar med spretiga men åh så fina bokstäver en önskelista inför jul. Älskade lilla stora sexåring! Kloka fantastiska unge! Du gör underverk varje dag, precis som din syster. Oftare nu underverkar ni gemensamt och det är en stor lycka att få vara del i era liv!

Dagsens tips: "Swings Both Ways".
23/12 - om mama's little helper
2 comments Lägg till din
  1. Helt otroligt så snabbt de blivit ’stora’. Jag har ju hängt här sedan Millan var väldigt liten och det känns himla kul att få följa med i deras utveckling. Tack för dessa år och jag ser fram emot de kommande. 😀
    Kram! ❤

    1. Åååh gulliga snälla du! Ja… tiden rullar på, men så är ju fyra år inget annat än en blinkning i världshistorien. Men det har varit en fin blinkning för mig! Och jag är glad att jag hittat dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *