26/12 – om ojoj ajaj…

25/12 - om en försenad julklapp.
28/12 - om men... öh, värnlösa barns dag.

…hur i helsefyr ska jag klara mig på jobbet idag?! Igår var det okej, idag är övre vänstra ryggen som en låst kramp… Mjau. Som sagt. ”Tur” jag är van att ha ont, sjuk otur att jag inte kommer våga dra en enda leveranspall idag – du kom lite olägligt du jämrans ryggskott (eller vad jag nu ska kalla dig)!! Å andra sidan: när kom nåt sånt här vid ”rätt” tillfälle? :/

Tack för gulliga tillrop igår! Håll gärna lite tumme idag!

25/12 - om en försenad julklapp.
28/12 - om men... öh, värnlösa barns dag.
4 comments Lägg till din
  1. Men usch och fy och jämrans vad din rygg ska bråka med dig då 🙁 Hoppas det försvinner lika fort som det kom! *kramar*

    1. Detta var faktiskt ett helt nytt typ av ont men lyckligtvis är det mycket bättre redan! Om än vanliga gamla ischiasen är tillbaka som en jefla Ove Sundblad klistrad på brevlådan, självfallet som en konsekvens av allt det spända i musklerna i ryggen.

      Krams!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *