29/12 – om ljusare tider.

28/12 - om men... öh, värnlösa barns dag.
30/12 - om årets kortaste vecka?

Det beror såklart mer på väderlek än årstid men japp, nu har det vänt och blivit ljusare! Idag var t ex solen uppe hela dan och även om det regnade en smula och jag var inlåst i en plåtlåda för jobb så hann jag se en del ljusgrå himmel genom fönsterrutorna faktiskt!

Från att ha haft all tid i världen är nedräkningen plötsligt hanterbar. Det börjar bli dags att börja fundera på packning och plötsligt blir allt så nära… om en månad åker vi! Passen har – viserade och klara – landat på Ica Kvantum å väntar på att bli uthämtade. Som sagt. Det börjar närma sig… resfebrar en smula verkar det som…?

Till min förtjusning ser jag att nästa vecka bara innehåller tre arbetsdagar! Här ska njutas första ledigheten sen juldagen 🙂 imorron sista passet för sexdagarsperioden. Sen ska jag pussa familjen så de blir helt kollriga

28/12 - om men... öh, värnlösa barns dag.
30/12 - om årets kortaste vecka?
2 comments Lägg till din
  1. Välförtjänt ledighet! Och så himla spännande att ni åker snart!! Hinner vi lekas innan ni åker tror du?

    1. Tycker väl vi ska kunna klämma in en eftermiddag, men du vet hur det är… plötsligt är det om en månad… Fast jag har stor förhoppning att vi ska hinna få till en badhusdejt! Med kaffe å tjöt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *