30/12 – om årets kortaste vecka?

29/12 - om ljusare tider.
1/1 - om ut med dem som ändå aldrig kommunicerar?

Svepte förbi en lysande beskrivning, minns inte vem som skrev, andemeningen var: ”imorse ringde väckarklockan måndag, vid lunch var det redan onsdag och när jag stämplade ut från jobbet ikväll hade det hunnit bli fredag! Måste varit årets kortaste vecka?

Gott nytt år vänner!

29/12 - om ljusare tider.
1/1 - om ut med dem som ändå aldrig kommunicerar?
8 comments Lägg till din
 1. Du har uppenbarligen inte min vecka. 😉
  Ha ett härligt avslut på det gamla året och en fantastisk början på det nya.
  Tack för alla goda stunder jag fått tillbringa här.
  Gott nytt år!
  Kram ♥

  1. Haha! Näää, vi jobbar inte samma scheman du å jag 🙂 t ex jobbar jag aldrig natt, och t ex var ju idag min sjätte arbetsdag i rad, men jag tyckte det var en skojig beskrivning på en klämdag! Å jag är faktiskt ledig både nyårsafton och nyårsdan! Hoppas du fått ha lite ledigt också?

   Krams och TACK detsamma!!

  1. Gott nytt år till dig!

   Jag flyttade din kommentar manuellt (har en korkad inställning som gör att när jag skapar inlägg via ett speciellt ”snabbutkast” så blir det automatiskt ”okommenterbart” och jag måste ändra manuellt. den här gången glömde jag ändra…) så jag svara på facebook-kommentaren under ”rätt inlägg” 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *