13/1 – om att va le på’t.

11/1 - om vem jag hängt med idag.
14/1 - om halva månaden...

Sällan varit så jäkla trött på min säng. Från feber till magsjuka till högre feber och whoop whoop fyra kilo mindre på vågen. Årets första omgång magsjuka blev (är) underlig; ingen kräk alls? Å andra sidan har jag upptäckt att det är mer uttömmande att kissa bajs än att kräkas. Iaf om det pågår i mer än två dygn. Nu har jag, förutom liggsår och tristess, så ont i magen att det klyker sig. Antar det lätt blir så av en elak bacill?

Idag kunde jag utackordera lillasyster – exakt två dagar från fyraåring! – till sin omtänksamma mormor. Jag vågar inte skicka till skola eller förskola om de kanske bär på smitta? Sexåringen väckte mig smeksamt imorse, hon vet ju att jag är kass men kände sig lite ensam; ”du kan ju ligga på soffan istället, så jag får sällskap” ♥ så japps, hon fick sällskap och även om vi pysslade med lite pussel, alfabetsbok och Nelly Rapp-läsning så hamnade vi mest framför Star Wars på ps3:an :/

Nu är jag trött på att vara sjuk! Väckväck evil baciller.

11/1 - om vem jag hängt med idag.
14/1 - om halva månaden...
4 comments Lägg till din

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *