15/1 – HURRA för Milla 4 år!

14/1 - om halva månaden...
16/1 - om otäckt men... rättvist?

Hundrafyra centimeter vilja och personlighet, sjutton kilo integritet och fyra år av upptäckarglädje! Vår lilla Milla, ett mirakel av karaktär och ambition. Varje dag, en ny kämpalek och varje dag lär vi oss ömsesidigt leva tillsammans det är med stolthet och kärlek vi följer och hjälper dig framåt. Kloka älskade unge! Envis är du, och alldeles alldeles alldeles underbar!mycket lycka i en ny klänning, 12 dec 2013


När man kan skriva sitt namn själv, när man kan plasksimma sig några meter framåt, när man kan välja, klä på och av sig alla kläder själv, när man kan bre sin egen smörgås och när man kan leka med sin syster i ystra lekar på samma villkor, då är man ganska stor ♥

14/1 - om halva månaden...
16/1 - om otäckt men... rättvist?
15 comments Lägg till din
 1. Hon var fullfjädrad fyraåring när hon var hos mig i måndags!
  All trots, ilska och tjurighet (fast sååå mycket var det inte, bara förvånande nyheter för MIG som innan bara mött sötnosMilla/möjligen blyga) hon uppvisade i lördags då vanligtvis temperamentsfulla storasyster var en ängel!

  1. Tack fina ni! Det har varit en bra dag för Millan, hoppas jag iaf :p Hon fick många fina presenter och låg och sjöng i sin säng fram till en stund efter nio 😉

 2. Du kan ju alltid trösta dig med att detta bara år trots 2.0.
  3.0 kommer när hon blir trotsig tonåring som visar snippan i sociala medier 😉
  Nä skämt å sido, grattis till lilltösan! 🙂

  1. HAHAHA! Du… det kommer ALDRIG att hända! Eh… eller hur?! För om tio år måste la småtjejerna ha kommit på att just snippor (dvs sina egna) inte är det bästa dom kan visa upp på internettet?! :/

   Krams och TACK för grattiset!

 3. Wheeee – hipp hipp hurra för lilla nosen – här har firats 35 år (en dag i förväg). Ganska trist att fira födelsedag utan snö bara….. :/

  En hälsingetös i Skåne som numera också är med blogg – photosessan.wordpress.com

  Kram på er och hoppas alla sjukor håller sig väck nu!

  1. Nämen!!? En blogg! Måste kollas upp – fast inte nu ikväll när det är så sent och jag är kalastrött och inte riktigt i ordning i magen (gräddsås är tydligen inte det bästa man kan hälla i en magsjukskonvalescent mage?)…

   Och HURRA en dag i förskott! Eller eg bara 45 minuter i förskott nu ju!

   Krams massor och tack för grattis och snällt önsk ♡

  2. ps. jag tog mig friheten att lägga till din blogg-adress i din användare här. hoppas det var okej? du kanske måste göra nåt själv (nån egen inställning/godkännande) för att det ska synas i en kommentar. eller… så blir det automatiskt en länk av ditt namn när du skriver en ny kommentar?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *