16/1 – om otäckt men… rättvist?

15/1 - HURRA för Milla 4 år!
17/1 - om snösnorig väg och en alldeles ödslig by.

När jag först läste om den misslyckade avrättningen i Ohio blev jag alldeles kall. Så fruktansvärt att kippa efter luft i en kvart!! Ett ”experiment” på människor. Men. I slutet av artikeln läste jag vad mänskan blivit dömd för.

Jag är djupt emot dödsstraff, men… poetisk rättvisa är nåt helt annat. Eller? Fast nä. Och det ÄR ju INTE såhär det får gå till. Absolut inte. ”Air hunger”, det låter fruktansvärt.

Enda räddningen var att läsa om hur läkemedelsföretag tydligen vägrar sälja dödliga injektioner avsedda för dödsstraff! Hela artikeln hittade jag här.

15/1 - HURRA för Milla 4 år!
17/1 - om snösnorig väg och en alldeles ödslig by.
2 comments Lägg till din
  1. Läste det med, fruktansvärt! Ingen borde få behöva uppleva något så hemskt, inte ens kallblodiga mördare. Jag är helt emot dödsstraff, men har ändå en ”viss” förståelse hur nära och kära kan tycka det är rätt. Har dock riktigt svårt att förstå vad/vem det skulle hjälpa. Läkemedelsindustrin har väl iaf gjort ngt bra i att inte sälja, nu borde de bara släppa lite på ” sina” mediciner som kan hjälpa tredje världen. Patent i all ära men människoliv kan aldrig räknas i dollar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *