18/1 – om ett hejdundrande kalas för en fyraåring!

17/1 - om snösnorig väg och en alldeles ödslig by.
Dagsens tips: allmän förskola är gratis (i vår kommun).

Idag skubbade jag jobb för att skutta runt med 28 små fantastiska ungar på Millans fyraårskalas! Å sicket kalajs!! TACK alla fina kids, och alla föräldrar som vågade låta oss ha hand om era älsklingar under enåenhalv timme i en liten gympasal 🙂

Eftersom det var lite yngre barn än ”vanligt” valde vi att göra lite ”mindre” aktiviteter; t ex bara en omgång romerska ringar – och dom hissade jag upp efter ungefär halva tiden. Allt för att förhindra olyckor…

Lilla fyraåringen själv hade jäklans skoj. Och… hujedamej sicket berg av presanger?! Vi kunde såklart inte låta henne öppna alla paket under kalaset, men väl hemma betade hon sig omsorgsfullt och lugnt igenom högen. Och faktiskt, hon blev glad för ALLA saker hon fick! Vicket iofs inte är underligt för OJ sicka fina saker hon fick!! Mycket ”flickigt” och rosa och dockor var det men gåvomottagaren var glad och det är vad som gills ju!

 

Här ett liiitet urval av vad hon fick:

17/1 - om snösnorig väg och en alldeles ödslig by.
Dagsens tips: allmän förskola är gratis (i vår kommun).
4 comments Lägg till din
  1. Jisses va mycket presenter! Låter helt klart som ett minnesvärt kalas 🙂
    Inte minst ska hennes finfina föräldrar ha en stor eloge för att ha lyckats planera och hålla i ett så lyckat kalas! 🙂

    1. Ja det var ett helt berg, jag lovar! Och jag har lärt mig att det inte går att vråla sina instruktioner till 28 små pigga ungar: pedagogisk viskning är det som gäller för den som vill göra sig lyssnad på 😀

      Fast kred till oss känns överflödigt vännen – om än jag blir jäklans glad!! – för vi gjorde typ ingenting… mer än att vi drog fram plintar och ringar och bommar att balansera på å sådär!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *