25/1 – om teen in da haus.

23/1 - om ett nedräknande datum och ett onödigt spännande tandläkarbesök.
26/1 - Om Zlatan, Volvo och färdigpackade väskor.

Wihoo vardagsrummet ser ut som ett tonårsrum när jag sorterar sommarkläder mellan resväska och handbagage! Men asså… hur blidde resväskan så liten?! 😀 fast det reder sig: just nu har jag tagit till i överkant (ungefär fyra-fem ombyten per person, dag och kväll inkluderat) så skulle flytvästarna äta för mycket plats får några linnen å shorts ge vika!Jag har lagt undan en rejäl kasse för min mamma att ta med ner till oss (ett par tre ombyten för oss var) så om hon får plats med den kan vi lyxa med lite ”nya kläder” efter ungefär tre veckor. En liten dos får Mattias ta med också. Han har ju en egen väska (faktiskt större än den vi tre ska dela på) så skulle vi mot förmodan få för oss att handla nåt – snorklar kommer vi inte släpa med oss hemifrån t ex – så har vi gott om plats då. Handdukar är ytterligare en sak jag vägrar släpa över halva jorden. Vi har två tunna saronger som kommer funka fint att sitta på på beachen, å skulle det vara så att hotellet inte godkänner att deras frotté används i sanden löser vi det på plats :p

Nån som har några skitbra tips? Dela gärna! Jag är som alltid en svamp när det gäller råd från omgivningen!

23/1 - om ett nedräknande datum och ett onödigt spännande tandläkarbesök.
26/1 - Om Zlatan, Volvo och färdigpackade väskor.
8 comments Lägg till din
 1. Ville ni ha fler saronger? Då får ni köra inom mig på jobbet på tisdag så kan du ta 2 till!

  Annars är väl det viktigaste biljetter, pengar, mobil och alla adresser du behöver 😀 Resten går ju att köpa om det saknas 🙂

  Vet inte om det så särskilt unikt men jag rullar alltid kläderna när jag packar, tycker jag får plats med mer då och så tar jag alltid med mig tvättlina och klädnypor och lite gummiband, kan användas till mycket 😀 Några värmeljus och en tändare brukar också få åka med.

  1. För lång omväg men tack sötnos för att du erbjöd! Vi får klara oss på de vi har.

   Rulla är bra! Då skrynklar det inte så heller. Särskilt skjortor är bra att rulla ihop – men några såna ska jag inte ha med mig ;p

   Jag har lite diskmedel med mig alltid (funkar ju på fläckar också) men det kostade ingenting att tvätta sist vi var i Thailand. Hoppas det inte har ändrat sig sen 2007 😀 tändare har jag ingen, tändstickor känns överkurs. Men jag har varsin ficklampa till oss. Min är starkare än ett helljus på bilen 😉 kanske kan använda den som tändare?

  1. Ok! Jo, vi kommer åka en del båt och jag vågar inte chansa med barnen på sjön. Hade jag tänkt till hade jag tagit med moppehjälmar också, men min oro och noja räckte inte så långt 🙂

    1. Jag har hört om nåt enstaka fall där det funnits, men det generella svaret får nog annars bli: nä det finns det inte 🙁

     Men!? Vad hände förra året?? Har jag missat väl?! Något otäckt låter det som <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *