28/1 – om att ha lämnat Villa Morkulla…

27/1 - om ny header!
29/1 - f r a m m e !

…och min älskade Mattias ♥ Vi längtar redan efter dig! ♥ för det inledande äventyret på Koh Lanta och Koh Bulon.

Nu är vi på Kastrup (japp, detta inlägg är tidsinställt) och kl fjorton lyfter vårt plan mot Bangkok. Jag kommer vinka till er!

Nästa gång jag nosar av mig är jag (förhoppningsvis) här:


Många kramar till alla mina bästaste, vänner å nosare från tjejerna och mig!


27/1 - om ny header!
29/1 - f r a m m e !
8 comments Lägg till din
 1. Må er resa bli lugn och utan krångel och må er semester bli ännu mer fantastisk än du hoppas på. ❤

  1. Tack vännen! Efter att ha haft en riktigt riktigt bra och bara sporadiskt kaotisk resa so far har jag ikväll/natt fått känna tålamodet rasa när lillan vägrar somna. När man är precis fyllda fyra är man väldigt skillad på vilka tryckta knappar som gör mest nytta 😀

 2. Om en och en halv timme är du framme! Ja, vet jag inte om du är framme i Bangkok eller Krabi men vilket dom då är det längsta benet på resan snart klart och ni slipper vantar, mössor, stövlar och tjocka kläder, i varje fall!
  Hoppas tjejerna haft en fin resa också och att fortsättningen, av den enda delen av resan som ensamvuxen ska bli just sån som du drömt
  Hundratals kramar och pussar tills vi ses!

  1. Vet du, det går oväntat jättebra! Jag yrar å har inte koll på allt och förutom att det blev skräp vid sövning idag så är det så fint! Men lite ensamt. Många svenskar och barn, men alla är ju hela familjer. Saknas min saknade del av familj <3 tur att du kommer sen så jag får kramas på nån!

   Hundra miljoner pussar tillbaka!

 3. Hoppas att ni får det riktigt underbart! Jag tycker att du är modig – har du någon väninna med?

  Jag ser fram emot att läsa dina rapporter från värmen (30 grader i februari?) – jag som tyckte att jag var borta sååååå länge, fast det bara var tre nätter.

  1. TACK! Nix, vi är själva. Men min mamma kommer om mindre än tre veckor och Mattias kommer om mindre än fem!

   Skoj att du vill läsa! Hoppas du inte storknar av alla strandhistorier om mina gulliga barn jag kommer dela med mig av under resans gång 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *