30/1 – v a t t e n .

29/1 - f r a m m e !
31/1 - n y å r .

En kort promenad till närmsta supermarket och kylen nu fylld av de välbekanta billiga bulliga vattenflaskorna. Vi har varit duktiga och tömt mer än halva sexpacket, plus drickan till maten! Ingen som känner mig mindre än halvbra blir väl förvånad över att vi har varsin flarra så vi vet hur mycket var å en fått i sig ;p Båda barnen imponerande lättdruckna änsålänge, men det ändrar sig la när de vant sig vid värmen? För varmt är här, men lyckligtvis också lite blåsigt. Annars hade jag försmäktat!

Jupp. Som väntat. No power in the shower i bungalowen. Att duscha en tvål-i-ögonen-rädd fyraåring här i är… öh, högljutt. Undrar hur många som trodde att jag amputerade en arm eller så?

Poolen är som väntat gillad av kidsen, inte så mycket av mig 🙂 Klong Dao (stavas det så?) precis utanför hotellet är perfekt barnstrand eftersom den är in absurdum långgrund. Sent igår eftermiddag hoppade två lyckliga små tjejer länge länge över vågor i fotknölshögt vatten medan solen sakta sänkte sig ner mot horisonten. Deras skratt och glada tjut kändes lite stort att njuta själv… då saknade jag dig extra mycket Mattias ❤️

29/1 - f r a m m e !
31/1 - n y å r .
14 comments Lägg till din
 1. Inte dricka bara vatten! (Och framförallt inte om ni håller er till det billiga nästan destillerade!) Då kommer ni snabbt att bli av med alla salter i kroppen! Så blanda med söt dricka och salt mat. Och varva med det lite dyrare vattnet som innehåller lite mineraler. Eller en och annan bubbelvatten. Och köp några påsar vätskeersättning (Typ sportdryck, god för vuxna, halvgod för barn) En till två såna om dagen så slipper du den där matta känslan man kan få av för mycket sol och värme.

  Det känns väldigt lyxigt att veta precis var ni är!

  1. Bra att du påminner! Jag har gifvetvis Resorb med som jag glömde ge oss nu ikväll.. Kompletterar ju snikvattnet med lite läbbigt söt läsk och lyxvatten till maten faktiskt, och salt har vi fått i maten (ehum, pizza till Millan) men idag/kväll åt vi thaikäk allihop! Eller typ, dom åt ris och smakade på min soppa 😀 men det är en bra start!

   Det känns väldigt bra att du vet var vi är 🙂

   1. Och vi gör tvärtom! Köper med oss vätskeersättning hem från Thailand! För den är mycket godare!

    1. Du, då köpte vi fel för den jag köpte igår var både illorange å smakade apa! Kanske skulle köpt en lite dyrare än 20 baht? 😉

  2. ps. kompletterade med en vattengrej till i inlägget. den där grejen såsom jag liksom glömt, annars hade det bliddit frisören för oss alla tre innan vi lämnade Sverige…!

    1. Haha! Nja, nästa dusch gick jättebra! Hon är duktig när hon vill, å nu ville hon inte skämmas genom att skrika så hon jämrade dig bara lite tyst och jag fick hjälpa henne skölja perfekt!

 2. Aaawwww, så mysigt allt låter, utom saknaden efter Hedbergspappan då’rå!
  Jag vill också hoppa runt i fotknölshögt vatten istället för en djefla massa snö som ska skottas 😉

  1. Men man blir varm av att skottas så då har vi det lika svettigt iaf 🙂

   Vi har det verkligt bra, massor av barn i minas ålder och många härliga människor (en del dumma med – skrev om några idag – men dom kan vara på sin kant och jag på min!

   Snart har redan en vecka gått och det är mindre än fyra kvar tills Mallias kommer!! Jag längtas, men turligt kommer ju mamma å håller sällskap innan M kommer ❤️

   PS. Idag hörde jag några ungar prata om Nelly Rapp å då blev jag helt mallig 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *