8/1 – om att klura lite på sin thai-nos.

7/1 - om födelsedagsinbjudningar, slut på jul och en ny kameraväska.
Dagsens tips: det blir ändå ingen riktigt vinter här i Västsverige!

Asså. Det här med att blogga på semestern? Njä. Du behöver inte vara orolig: jag vill njuta ledighet å kommer inte überdo it. Det blir inte några kopiösa mängder från Sydostasien, I promise! Men, för egen vinnings skull (dagbok och minnen som ska bevaras) kommer jag inte hålla mig helt noslös under våra två månader i solen. Det vore liksom också mot min natur 🙂

Igår kväll låg jag i sängen och filurade på en ny header. För att tydliggöra en ny ”era” i nosarna änna! Men… uff jag har inte tid! Men för sånt som är skoj tar man sig tid ändå!?7/1 - om födelsedagsinbjudningar, slut på jul och en ny kameraväska.
Dagsens tips: det blir ändå ingen riktigt vinter här i Västsverige!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *