Dagsens tips: det blir ändå ingen riktigt vinter här i Västsverige!

8/1 - om att klura lite på sin thai-nos.
10/1 - om orsaker till krämpor.

Vet förresten inte om jag visat var vi ska bo under våra dos meses in da sydostasie? Isf kommer här repris på hotellbokningar. Planen är som följer:

 • Först bor vi ett par veckor på Noble House på Koh Lanta.
 • Därifrån åker vi till ingentinget på Koh Bulon och bor på Pansand Resort, som är ett av två boendealternativ på den lilla ön.
 • Efter fyra nätter i vad jag hoppas ska vara paradiset för lugnåro far vi tillbaka till bas-ön och hotellet Villa Lantahär möts vi av min mamma som hälsar på oss i fjorton dar!
 • Älskade Mattias landar på Krabi flygplats dagen efter att mossan åkt hem, och han har några dagar på sig att landa i ”vardagen” innan vi drar vidare mot Koh Mook och finfina Sivalai.
 • Vi avrundar med en vecka på Verandah i turistmeckat Ao Nang (bara för att få återse det vi möttes av första gången i Thailand år 2006: Railey, Phranang, Chicken, Poda osv, troligen helt bedrövligt turistifierat nu men i värsta fall åker vi la därifrån?)…
 • …och avslutar kalaset med fyra dar i pool access-rum på La Flora i Khaolak.


Sen åker vi hem och vips är det svensk vardag och vårvindar!

8/1 - om att klura lite på sin thai-nos.
10/1 - om orsaker till krämpor.
6 comments Lägg till din
 1. Inte alls avis!!! Hur planerade ni hela resan och med hotell o sånt? Nyfiken som sjutton (ska övertala min man om att vi ska göra samma sak en dag)

  1. Sorry jag segat med att svara… kom en magsjuka emellan… :/

   Ja hur gjorde jag? Minns knappt 🙂 jag började med att fråga en god vän om tips på hotell (hon har varit en hel del på Koh Lanta) och sen började jag leta hemsidor, sålla och maila. Jag valde att inte gå genom nån agentur utan kontakta hotellen direkt och har nog mailat ett tiotal boenden bara på Lanta..En del var för dyra, en del för tråkiga och några fick jag inte ens svar från. Kvar återstod några få, och då började jag googla reviews. Av en (o)lycklig slump råkade nästan alla boenden vara charterresorts… det betyder att det är en viss standard såklart, men samtidigt att det är en viss typ av resenärer… men, det kan jag väl leva med 🙂 och för kidsen är det ju skoj med lekkompisar! 🙂

   Det blir nog en häftig resa. Lycka till att övertala din man att hänga på! Jag lyckades ju bara halvvägs med min…

   Välkommen tillbaka förresten! Längesen jag såg dig här!

 2. Hej! Det var inte igår jag kommenterade här men brukar gå in lite då och då via Bloglovin för jag gillar ditt sätt att skriva & dina fina bilder. 🙂

  Men sån härlig resa ni ska göra. Blir inte bara lite avis (flygresan avundas jag icke men allt det andra). Vilken upplevelse det måste bli. 🙂

  Massor med kramar från ett snörikt Norrland. 🙂

  1. Vi har ju varann på Instagram, skojigt att du hänger här i nosarna också!

   Jag hoppas ju att jag har botat min flygrädsla så den biten ser jag som en förlossning: kort övergående smärta :p och på vägen hem har jag ju sällskap av Mattias.

   Vet du, faktiskt har vi fått en tiondels millimeter snö här nere också nu!! Det är äntligen minusgrader här iaf så förutsättningarna är okej. Men… det ska bli plus alldeles snart igen. Så himla trist.

   Krams!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *