14/2 – p a n s a n d r e s o r t .

13/2 - l å n g p r o m e n a d .
15/2 - v å g a t .

Asså… ÄLSKAR!! Koh Bulone… lugnet, havet, ingentinget! Det här är mitt paradis, men för första gången saknar jag Mattias alldeles väldans otroligt lite sorgligt mycket. Det här vill jag dela med dig älskling ❤️ för: Lanta, lång väg till Kanarieöarna 🙂 Bulone, nära till himlen 😉

Resan hit var oväntat smidig, iaf nästan hela vägen 🙂 avgång nästan enligt tidtabell, två lamm till Hedbertar bredvid mig i båten och två timmar tog färden. Så vackert! Först tätt intill mangrovekusten, sen bleke genom skärgården söder om Koh Lanta, höga kalkstensklippor rakt upp ur havet som enstaka träd på ett azurfärgat kalhygge, slutligen lite guppigare när vi gick utomskärs men med 750 vrålpigga hästar i fyrtakt bakom det strömlinjeformade skrovet skar vi ganska lent genom sjön. Illa blev det dock när vi framme vid vår ö, liggandes på svaj på tvärs i gropigt hav, inväntade långsvansarna in mot land. Jag hökade över Emmi som har en historik av åksjuka, missade därför Milla…! Heja. Men jag fann mig rätt bra, hon la en snygg liten kräk på durken men jag drog henne kvickt bak där hon fick kräkas klart ner i akterbrunnen typ.. visste det fanns en sötvattenkran där nämligen! Skillat 🙂 å jag fick hjälp av en mycket snäll svensk familj.
Vår lilla bungalow ligger precis vid stranden. Den badar i fullmånsljus, är av vitmålad liggande panel och förvånansvärt rymlig. Stor dubbelsäng, spol-toalett och dusch – bara kallvatten i den men vattnet är ljummet så det går bra. Elektricitet har ön bara på natten, men jag ser inget problem med det – än 🙂 Eftersom huset är på pålar har tjejerna bestämt att bungalow L4 är en båt, verandan är bryggan och därifrån har dom styrt oss hit. Ja, ”vi åkte hit!” förklarade EmmaLi när jag frågade vart vi farit 🙂

Just nu ligger jag på sängen (tjejerna har dansshow för varann) och jag ryser av tanken att få somna till vågornas brus, mellan de två små människor jag älskar mest. Jag är så lycklig just nu! Det fattas bara en sak… familjens sista fjärdedel…

Glad Valentin önskar vi från södra Thailand!

13/2 - l å n g p r o m e n a d .
15/2 - v å g a t .
19 comments Lägg till din
  1. Haha! Det gjorde jag inte! Fick ju gå på mitt thai-surf i snigelhastighet, wi-fit räckte bara precis runt receptionen och svajade mer än lovligt, så det blev bara snabb uppdatering och messande med maken sen Håkan Nesser i sängen bredvid snarkande små barn. Till vågornas högljudda brus *saknar*

 1. Saknad och ögonallergi konfirmerad…men på ett skavande sätt en lättnad att höra att mina tjejer har det bra, älskar er!!!

  Imorgon skickar jag iväg Svrmr/Mrmr/Mr till er och om gasellen och thomson vill väl så väntar hon på er ankomst a la villa lanta om några dagar!

  Lämna lite aha-upplevelser till våra tripper honey, puss!

 2. Det är kul och spännande att åka speedbåt!

  Låter fullständigt helt underbart! Men det är klart att när man är i paradiset vill man vara hela familjen!

  1. Det var grymt smidigt! Tur att vi inte ens tittade åt färjan… det måste varit samma båtar som gick för åtta år sen och var gamla redan då?! Tror den där speedboatfirman är seriös, såg att dom hade passagerarlistor faktiskt! Tack för pepp å exempel som gjorde att vi valde speedboat!

   Ja verkligen. Det är därför vi måste tillbaka! Blev så glad att de hade lediga bungalows senare i mars, helt fullbokat i flera veckor framåt!

   Ni måste testa detta stället Jenny. Om ni gillar lugnet? Åka ihop, nästa år? :p

 3. Åh så glad jag är att höra att ni har det bra! Vila, återhämtning, energi! blir mer än lite avundsjuk!

 4. Vad ni har det bra! Skulle gärna vara där och slippa ett regnigt och blåsigt Sverige.
  Om det gick att beställa nr 2 via postorder så hade vi gjort det och bokat leverans efter att vi varit och hälsat på dig. Det här med att vara gravid är inget för mig

  1. Det går fler flyg vännen! Å nu har ni ju nya f-dagar att ta ut 🙂 mår du ok? Inte långt kvar nu! Tänker på er!! Lycka till!! Glöm inte: det är inte farligt, gör bara ont <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *