16/2 – l j u v l i g t !

15/2 - v å g a t .
17/2 - o r e d i g e r a t .

Har försökt nosa foton men det är kört! Jag och du får nöja oss med att det finns paradisbevis på mobil och minneskort, och att vi haft ytterligare en alldeles ljuvlig dag! Strand, hav, sol, sand och ingenting alls att måste göra.

Kanske har vi ljuvlig förändring i resplaneringen också! – behöver inte vara Sherlock för att kanske lista ut vad jag har i kikaren? 😀

Idag har vi varit på ”vår” strand. Som jag kan se skiljer det över två meter i vattendjup mellan ebb å flod. Galet!

Jag somnar varje natt till havets brus, vaknar tidigt tidigt till djungelljud och barnens lugna andetag. Att ligga bredvid dem, i deras fridfulla sömn, är ljuvligare än vit mjuk sand och turkosblått hav. Vilken lyx jag har!

15/2 - v å g a t .
17/2 - o r e d i g e r a t .
6 comments Lägg till din
    1. Enkelt förklarat: mellan Mook och Lipe. Googla en karta! Klart värt ett besök, om du inte vill ha lekkompisar och hålligång 🙂 Pansand Resort är familjärt och enkelt, el bara på nätterna och bara en kran i duschen (en som betyder ”perfekt ljummet”) men åtminstone vår bungalow har spoltoalett och är rymligare än väntat!

      Glöm inte hälsa från mig om du bokar 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *