20/2 – h a i r r i o t .

Dagsens tips: r e n s a c a c h e 🙂
21/2 - l À x r i t n i n g .

HĂ€ngde lĂ€nge pĂ„ trenden frĂ„n Nour. Fast inte lĂ€ngre. IgĂ„r kvĂ€ll stannade jag kvar i Saladan medan mamma tog tjejerna hem till sina sĂ€ngar och för samma siffror i baht som det kostar hemma i SEK korrigerades ludna nederben och nĂ€r jag Ă€ndĂ„ höll pĂ„ mjukades tassar fast jeez va svĂ„rt för en ĂŒberkittlig som jag 🙂 en kopp sött te senare Ă„kte jag hem. DĂ„ lĂ„g de tvĂ„ smĂ„ töserna Ă„ snarkade, tidigare Ă€n nĂ„nsin pĂ„ den hĂ€r resan tror jag (typ kl kvart över nio) – Ă„ Ă€ndĂ„ Ă€r dom alltid uppe lĂ„ngt före nio varje morgon – snacka om att ha minskat sitt sömnbehov 😉 sjĂ€lv vaknar jag av nĂ„n anledning vid sju (ytterligare en timme tidigare pĂ„ Bulone), men eftersom dagarna Ă€r rĂ€tt slöa klarar jag mig ocksĂ„ med sĂ„pass lite snark. ÄnsĂ„lĂ„nge!

Dagsens tips: r e n s a c a c h e 🙂
21/2 - l À x r i t n i n g .
2 comments LĂ€gg till din
  1. HallĂ„!! SĂ„ roligt att lĂ€sa er resa men nĂ€r vĂ„ra smĂ„ visas pĂ„ kort bölar jag❀MĂ„nga pussar Ă„ kramar

    1. SÄ roligt att du lÀser! Vi kanske kan facetima nÄn dag till jobbet?

      Inte varit sĂ„ mĂ„nga tillfĂ€llen till böl Ă€n dĂ„ 🙂 blir nog mer nu nĂ€r jag har sĂ€llskap och ”barnvakt”!

      Kramars frÄn oss!

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *