22/2 – i l l a m å e n d e .

21/2 - l ä x r i t n i n g .
23/2 - o t u r s d u b b e l .

Vaknade tidigt. Mådde illa. Somnade om. Vaknade igen. Mådde fortfarande illa.

Klarade ingen frukost. Yrade bort till restaurangen men fick inte i mig nåt. Jo, ett tredjedels glas juice. Tog med en skiva ananas och två diton melon till rummet. Detta ihop med en flaska vatten, ett glas resorb och två Oreo-kakor har varit dagsens intag men nu när jag sovit bort illamåendet (kl är halv sex) gläds jag åt att magen låter mig veta att den är tom.

Barnen har idag lekt lite bredvid mig inomhus, men mestadels har de varit med mormor. Mormorn har förresten ont i ena ögat så det är en stukad samling Hedbertar/Hansson som ikväll ska samlas för gemensamt kvällsmål. Jag är otroligt glad att barnen slapp sitta inne hela dan idag!! TACK mamman för hjälpen!

En förlorad soldag är ingen skada på åtta veckor. Men ihop med EmmaLis penicillinkur är vi uppe i långt över en veckas inomhus/skugg-vistelse nu 🙁 känns rätt trist såklart, men sålänge alla allvarliga sjukdomar och skador håller sig borta från oss så låter jag bli att långsiktigt tjura…

21/2 - l ä x r i t n i n g .
23/2 - o t u r s d u b b e l .
2 comments Lägg till din
    1. Inte poolens fel, det vet jag. Och inte maten, för Emmi å jag åt samma?! – fast hon åt mkt lite iofs.. Tror det kanske helt enkelt var mental och kroppslig kollaps? Nu fanns ju möjlighet att rasa omkull å då gjorde kroppen det…?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *