26/2 – S o m e w h e r e E l s e .

25/2 - h a l v v ä g s .
27/2 - m å n a d s r ä k n i n g .

Äntligen lite ”äkta” thai-känsla! I en sala* på restaurangen Somewhere Else på Long Beach smaskade vi kvällsmat med våra vänner från Sala som vi träffade på Koh Bulone. Mer lugn och avslappnad avslutning på en (annars alldeles bedrövlig) dag är svår att få tror jag… Hit vill jag komma igen!


På vägen mot stora vägen passerade vi bl a en inbjudande flower power hippie-resort, en trivsam reggeabar och nån form av discoinrättning – dit Emmi å Milla gärna ville gå å dansa men jag sa att dom måste vänta en tolv-tretton år eller så, ”då kan ju pappa å du gå dit när han kommer! så kan vi vara hemma?” konstaterade två omtänksamma och kloka små döttrar 🙂


* sala=typisk sydostasiatisk hydda på ben

25/2 - h a l v v ä g s .
27/2 - m å n a d s r ä k n i n g .
8 comments Lägg till din
  1. Hallå❤️vad gulliga de smås kommentarer är ❤️snart är Mattias där då blir det fest ❤️❤️❤️Många kramar å pussar till er alla

  2. Åh javisst är det mysigt på somewhere Else!! Det gjorde ni rätt i att gå dit. Love it och god mat med!
    Missa nu inte mitt sista tips på Long Beach – grillad fisk med limesås på Thai Cat kvällstid. Sååå mysigt!

    1. Vi ska dit ikväll igen, mammas sista kväll!

      Har faktiskt varit på Thai Cat men jag var verkligen inte imponerad. Måste hamnat fel, med personal som hade en dålig dag… Eller så är diket en ensam mamma med två pigga små tjejer lika välkomna som en ”hel” familj? :/ kan jublande ge stället en ny chans om vi hinner! Tack för tips!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *