27/2 – m å n a d s r ä k n i n g .

26/2 - S o m e w h e r e E l s e .
28/2 - f e b r u a r i .

För fyra veckor sen åkte vi hemifrån. Om fyra veckor åker vi hem. Tiden går mycket fortare hemma än här!

Idag har vi visiterat vännerna Walléns (som vi träffade på Koh Bulone) på deras hotell. Detta resulterade – förutom en verkligt trevlig dag: med massa lek i pool, bad i gropigt hav o mys i mjuk samvaro med otroligt generösa mänskor! – i ånyo ändrad plan… lite fundering, rätt mycket prut, ett telefonsamtal från Sverige och vips var 4 nätter bokade i strandnära bungalow på Nakara Beach Resort! Ny strand (Long Beach) och vi får prova en annan sida av Koh Lanta!

Inga övernattningar på Koh Kradan alltså. Sparar rätt mycket både tid å pengar på båtresan norrut då som blir Bulone-Lanta direkt istället för stopp på Mook och långsvans t o r Kradan. Dom pengarna hamnar på Long Beach istället… Hoppas det blir bra!


en annan strand, en annan dag, men same same Hedbert 🙂

26/2 - S o m e w h e r e E l s e .
28/2 - f e b r u a r i .
4 comments Lägg till din
 1. Sen kanske du räknar i ”tiden före Thailand och tiden efter”? Det här blir en vår som du kommer att bära med dig på ett helt annat sätt än en kort familjeresa.
  När jag kom hem efter min korta solotripp till Mallis för två år sen, levde jag länge på känslan av att jag klarade det! Jag vågade… Och för att få uppleva den känslan har jag bokat en resa till dit, fast en hel vecka den här gången. Dock ej på samma hotell. Jag älskade det hotellet, men tror att jag kommer att jämföra hela tiden med då och nu, och då är det bättre med nåt nytt. Lägenhetshotell denna gång, på en annan strand, men nära ändå till min bloggvän. (För utan henne som kan spanska och är hemtam med livet där, skulle jag inte våga åka ensam…)

  1. Tror du har rätt! Iaf kommer det nog vara så ett slag? 🙂

   Jag minns när du åkte, jag var grymt imponerad!! Fast vet du, våra resor är eg inte lika: jag har ju sällskap med mig 🙂

   Så himla skoj att du åker igen! Ska bli roligt att följa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *