9/2 – r e l a x b a y .

Dagsens tips: s t a v n i n g s k o n t r o l l 🙂
10/2 - t r À s k .

Nu Ă€r jag trött pĂ„ inomhus/skugga/lĂ„t-bli-bad-o-sol. No more vab! Lastade kidsen pĂ„ tuktuk till Relax Bay (jaa, bil hade varit bĂ€ttre men det flĂ€ktade skönt frĂ„n moppen och chauffören var rar) och trots majti solkrĂ€m, skugga och allt det dĂ€r kan man du sĂ€ga att jag aspirerar pĂ„ titeln Ms RĂ€ka… iaf halva jag. Den bakre halvan.

Sköt av tvÄ bilder med kompaktkameran lite frÄn höften. GÄr att fÄ mycket bÀttre vinklar och ljus, men verkligheten kan ibland bara vara god nog?


Relax Bay, ett rÀtt relaxat stÀlle!


Jag antar jag Ă€r knĂ€pp men bah ut med ungarna pĂ„ meterdjupt vatten Ă„ typ ”snorkla nu barn!” 😉 och femti procent av dom gjorde just det! Som om hon aldrig gjort nĂ„t annat?! Ruggigt bra snorkel Ă„ssĂ„ som klarar vĂ„gor rĂ€tt bra. Det hĂ€r bĂ„dar gott inför Bulon!

Dagsens tips: s t a v n i n g s k o n t r o l l 🙂
10/2 - t r À s k .
4 comments LĂ€gg till din
  1. HÀrligt lÄter det med snorkelsim, och jag gissar att det Àr Millan som Àr de 50%?

    Kan du inte be nÄn av töserna ta en fram/baksidesbild pÄ dig, och lÀgga ut, sÄ vi kan notera skillnaden efter Bulon?

    SjÀlv tuggar jag allehanda piller för tillfÀllet sÄ jag orkar flyga sÄ lÄngt som behövs! Jag tror det lilla febriga barn som lÄg snett bakom mig i Kanarieplanet som delat med sig!

    1. Ja hon var duktig! Men nĂ€, det var den andra som stod för p’ocenten den hĂ€r gĂ„ngen faktiskt 🙂 M gjorde tappra försök men vĂ„gade inte riktigt strĂ€cka ut – som i poolen – Ă„ dĂ„ blir vinkeln för dĂ„lig för flyteffekten och jag vĂ„gar inte slĂ€ppa men vi ska öva mer, snart sĂ„!

      SĂ„ generöst att dela med sig, men blĂ€ 🙁 kryas fort! HĂ€r finns nog med basilusker hĂ€r Ă€ndĂ„!

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *