Dagsens tips: s t a v n i n g s k o n t r o l l :)

8/2 - s a n d f l y k t .
9/2 - r e l a x b a y .

Vi diskuterar världsdelar under lunchen, och apor. Å att vi just nu är i Asien och att jag faktiskt inte vet om det finns gorillor här – men att jag är säker på att det iaf inte finns några här på Lanta (apropå vad som ljudligt dåochdå nattskuttar på vårt tak) – och jag frågar om sexåringen vet vilken världsdel vi bor i, hemma i Sverige? Det vet hon inte säkert (men gissar på Varberg 🙂 så jag ledtrådar att det är den enda som inte börjar på A (å då låtsas jag inte om Oceanien). ”Har ni pratat om det i skolan?”, undrar jag, och fortsätter, ”Alla andra världsdelar börjar ju på A”. Sexåringen tittar på mig med förklaring i blicken, ”öh, näää, det börjar på V” 😀

8/2 - s a n d f l y k t .
9/2 - r e l a x b a y .
4 comments Lägg till din
  1. Gorillor och Schimpanser finns bara i Afrika så jag tror inte ni behöver oroa er för att de ska ramla genom taket eftersom är de skygga och inte frivilligt uppsöker människor, otäcka Babianer gör det men jag tror inte de finns där heller, det är nåt annat som apar sig!

    1. Nä jag tror inte heller, men man kan ju aldrig varit helt säker med busiga gorillor vettu 😉

      Gissar på små apor eller månsar, men stora jäkla månsar isf fall. Och tysta.

  2. Det låter som om det ljusnat på sjukfronten. Klart att Varberg är en del av världen, en s.k. Världsdel…. Och en himla viktig världsdel!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *