10/3 – w i n d y !

9/3 - e r e m i t k r ä f t s a f a r i .
12/3 - ö v e r k l a s s l i v : )

Första dagarna här på Sivalai (Koh Mook) var det vackert väder som vanligt. Strålande het sol från klarblå himmel och knappt en krusning på havet. I förrgår eftermiddag började det vinda på, å igår blåste det riktigt mycket hela dan.

Fördelen med kuling i paradiset är att den sänker temperaturen tio-femton grader (och plötsligt går det att krypa ur skuggan även för ullisar 🙂 nackdelen är att det blir guppigt på Andamansjön å utflykterna får skjutas på framtiden. Men… lite blåst är inget som skrämmer en västkustbo! Och det gungar gött för den som tar siesta i hängmattan 😀

På kvällen tog vi en tuktuk till Farang Beach för kvällsmat på Charlie Beach Resort. Det var mycket lugnare i vinden på den sidan ön (söder?) men när vi kom tillbaka till bungalow 137 kände vi oss som hemma igen :p Å faktiskt vindade det på en hel del även i djungeln. Tur det, hade väl varit olidligt hett där annars?

9/3 - e r e m i t k r ä f t s a f a r i .
12/3 - ö v e r k l a s s l i v : )
9 comments Lägg till din
 1. Tja, så länge ni inte behöver investera i paraplyer är det väl inte så värst ”synd” om er? Men guppigt hav under speedbåten då ni reser vidare kanske tåls bra av båtbyggardottern men inte lika bra av övrig familj, så jag hoppas det lägger sig, även om det svalkar!

  Läste på en av förpackningarna på mina nylevererade linser att de är mejdade i Thailand…. Äh, kunde kanske köpt ett lager till billigt pris om jag tänkt på det!

  Pussar till er alla från ett Varberg med begynnande vårkänslor.

  1. Idag har det varit typ helt vindstilla så om detta håller i sig går set nog fint att transportera sig! Grejen är att sexåringen å jag är sämst på guppigt åkande, får väl se hur vi klarar oss…!

   Nä, det är inte synd om oss alls! Vinden har bara friskat upp lite! Tyvärr drar den ju med en massa skräp upp ur havet och döda löv å så från grönsakerna längs stranden, men förutom det var allt bara bra 🙂

   Du, om du ger mig din styrka å så kan jag ju kolla vad de kostar i Saladan när vi kommer till Lanta? Maila mig!!

   Krams från ett idag stekhett Thailand!

 2. Vi e här nu! Dock i Phatong men igår var vi på tur söderut på ön och jodå, vindarna var bra där med. Jag sände dig en vänförfrågan på fb, vi hade t o m en gemensam vän. 😉 lite lättare å få tag på sen tänkte jag. Upp till dig! 🙂 kram!

  1. Men va skoj!! Välkomna ner!! Hur känns det? Jag måste försöka komma in på din krumelur för att snoka… är himla nyfiken!!

   Asså som jag undrade vem den där förfrågan kom ifrån! 😀 Den gemensamma vännen var ingen ledtråd heller (men jag blir väldans nyfiken på hur ni känner varann?) men nu är du godkänd å vi kan lättare hålla kontakt. Vicket bra initiativ!! Hejja <3

   1. Tack tack 🙂
    Det känns bra, lite knepigt och så är vi sjuka och det säger ju.
    Har knappt bloggat, dålig anslutning. Använder min telefon och det ingick en vecka med fri surf så jag kör på den men gillar inte att skriva på den.
    Haha, ja Peter känner väl iofs de flesta. 😉
    Han var min chef på Sociétén när jag jobbade där. <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *