13/3 – v ä r m e s l a g .

12/3 - ö v e r k l a s s l i v : )
14/3 - h ö g l j u t t .

Hetaste dagen i mitt liv sen bronset i USA tror jag. Långsamt rinner jag av solsängen här jag sitter i skuggan på terassen, till ingen som helst nytta nyduschad. Lyckligtvis anas då och då en försiktig bris i palmbladen ovanför mig. Självfallet är min terass i lä så hos mig är det vindstilla och fyrtio grader klockan fem på eftermiddagen, men blotta närvaron av luft i rörelse gör ändå syret möjligt att andas. Och havet, platt som en insjö så långt ögats syn kan nå, ett lyrkast framför mig ger förutom en fantastisk rogivande känsla för både öga och öra också spelrum för futtiga vindar att leka.

Okej’rå. Jag överdriver lite. Liiite. Men varmtsomfan, det är det och har det varit idag. Å havet har envisats med att vara i ebb typ hela jäkla dan, förutom i de fem minuter vi hann nedsänka oss i det blöta som skapade ingen svalka alls. Hujedamej. Jag är sjukt glad att jag inte är född thai asså!

Imorse var det också bedrövligt varmt redan kl nio men det hindrade inte en liten galen tjej att rusa full fart stranden fram mellan vår bungalow och restaurangen. På vägen tillbaka var det således ännu varmare. Och då var det TVÅ galna tjejer som sprang. Jag storknade av blotta tanken! Men log såklart med mina vackra barn i paradismiljö!


Ikväll Hill Top Restaurant – om inte betongen smält bort på vägen dit… Nu måste jag in å svalka mig i bungan!

Tjenixen!

12/3 - ö v e r k l a s s l i v : )
14/3 - h ö g l j u t t .
4 comments Lägg till din
 1. Kan ändå inte låta bli att le mot tanken att om tre månader är det mina två som springer ”där” i sanden fram och tillbaka. Men just nu njuter jag vårväder och pollen i Sverige.

 2. He he, där jag sitter på balkongen och skriver med isfingrar, kan jag inte tycka ett enda dugg synd om dig! Bada i det knappt svalkande havet en stund och sitt sen i skuggan och torka medan du läser eller lyssnar på familjen, gör sen om det igen och igen …. bah!!! (ELLER låtsas att du är ett barn?!)
  Jag undrar också lite om temperaturen inomhus,? har du sänkt till 21 eller har du den kvar på 24–27?

  Här är som sagt kallt, våren kom av sig!
  Ispussar

  1. A’men hade det funnits ett hav att bada i så… 🙂 lågvatten ger lervälling/snäckskalsbotten av allt som finns i havsväg nästan jämt känns det som. Återstår gör då en pool… dvs, ickesanicke, å vi svalkar oss i trädgårdsslangen vid vår bungalow 😀

   Som förberedelse till Bulone hade vi idag 29-30 inomhus och det var svalt jämfört med ute. Annars på nätterna lyxar vi neråt 26-27 ibland faktiskt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *