16/3 – f l ä c k b o r t t a g a r e .

15/3 - s t ö r t r e g n ! !
17/3 - p r o d u k t p l a c e r i n g : )

Min snyggbikini, du vet en sån där som är gjord för att sola inte bada i (att just denna var ”snygg” upptäcktes under en stilig crawlsträcka på en snorklingstur: förvånat kände jag då hur överdelen plötsligt placerat sig runt midjan istället på för därtill avsedd plats – OBS, inte den gången jag jagade tafsande kinesen!), hade fått två tjurigt mörka streck i bakpartiet. Troligen av olja eller nåt från långsvansen vi åkte med på ovan nämnda snorklingstur… :p Retligt såklart. Och ilandsproblemigt.

Nåväl. Dessa fläckar skulle jag ge mig på att få dän medelst min på resor alltid medhavda mirakelmedicin: en mycket liten flaska Yes. Men det var No. Inte minsta lilla gnutta fläck försvann. Trots upprepad behandling. I desperation och frustration tog jag då till den från resorten tillhandahållna lilla starkt parfymerade tvålen av alldeles vanlig kvalisort… resultat? Heeelt fläckfritt! Ingen aning om vad den där tvålen innehåller men gissar på att den är släkting med vanlig hederlig galltvål?! Där fick jag för västerländsk kemi! 😀


Idag har annars EmmaLi (och Milla) fått en kompis från Dehli och vi har gått på utflykt i djungeln och skådat varaner, en vacker klarblå fågel samt en sån där svart fågel med krokig näbb som Kalle Anka ser på sin expedition. Vi ”hittade” också en ”ny” vik och en restaurang med fantastiskt god thaimat och en gravid katt. Imorron ska vi snorkla!

15/3 - s t ö r t r e g n ! !
17/3 - p r o d u k t p l a c e r i n g : )
4 comments Lägg till din
 1. Jag trodde du hade tagit med dig ett paket pampers våtservetter 😀 Bättre fläckborttagare får man leta efter 😉 Fast galltvål är rätt bra den med, och faktiskt, helt vanlig tvål 😀

  Gött att du fick den ren!

  1. Haha! Asså, dom har ju stränga tullregler i det här landet å med tanke på mängden kemikalier i dom däringa servetterna så hade jag nog åkt dit om jag försökt ta in såna 😀

 2. Den blå fågeln är troligen en Kungsfiskare, de finns tydligen nästan överallt i varma klimat, mycket vackra! Tukanen, jag är skeptisk, är mer ovanlig!

  Du den där bikinin förtjänar nästan en egen reseberättelse med tanke på dess äventyr, en tanke som kan bli nåt att jobba med?

  Jaaaa, jag ska inte vara då negativ att jag påpekar att den återstående tiden krymper, men jag kan ju säga att nu har jag varit hemma efter resan lika länge som jag var iväg…. och det känns som om det var väldigt länge sen, som det nästan inte hände, rent av!!!! Ni får väl bjuds in på filmtajm när ni kommer hem, så kanske det blir verkligt igen?

  Plaskpussar!

  1. Ja det känner jag igen som ett möjligt namn på den blå. Fast den svarta heter hornbill på engelska. Det är nog ingen tukan tror jag?

   Du tänker nog på ”fel” bikini nu! Detta är min gröna, den tror jag inte du har sett. Den poolförstörda som jag tror att du menar är mer förstörd tror jag men skitsamma, den har fått bekänna färg och gjort mycket nytta under de här veckorna här!

   Om en vecka är vi hemma. Det känns långt borta!! Men snart är vi där… 🙂

   Krams tillbaks och en extra för det otroligt sorgliga beskedet <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *