19/3 – ” h e m m a ” ; )

17/3 - p r o d u k t p l a c e r i n g : )
20/3 - t r a n s p o r t .

”När vi kommit hem”, konstaterade EmmaLi under tiden vi packade inför båtresan från Bulone till Lanta, ”då vill jag ha ajskriim!” 🙂 å jo, vi har ju spenderat nästan fem veckor på den här ön så jag förstår hur hon tänker!

Efter lite ommöblering i vår halvskabbiga bunga (renoveringsbehov? japp!) och en kväll på stan (Saladan är det närmsta stad man kommer här) slocknade hela familjen mer eller mindre på studs igår kväll. 50% av oss sov på två andetag, de andra två drog sig lite längre.

Imorse vaknade jag tjugo över sex, trött men inkapabel att sova mer. Två timmar senare är M också vaken och från badrummet hör jag hur han svär: ”fasen vi bor på charterhotell, har glömt lägg handdukar…” och jag frustar, nu finns la inget kvar tills oss?! Men jodå. Även för oss utan åpet anlag fanns efter frukost en stol direkt mot stranden! Här satt jag och njöt av vågornas brus i tystnaden medan de andra hämtade handduk, cyklop (eller nä, dom glömdes), strandleksaker, boll, bok (till mig), vatten och sandbast. Njöt! Jo. Jag hann njuta i typ 140 sekunder. Sen sprakade det till och från baren bakom mig skvalade högtalarna igång av förvisso relaxat jazzig eller avslappnad singer-somgwriter musik men iaf… måste dom spela så jäkla högt!? Undrar om jag kan snoka fram kontakten… eller huvudsäkringen?


en semestersliten tass mot Long Beach en tidig förmiddag i mars, tjugo sekunder senare drog oväsendet igång… 🙂


Sen hoppade vi i plurret och EmmaLi simmade bredvid mig i vad jag skulle ana var minst hundra meter, fågelvägen 🙂 i hennes piruetter – ryggsimmet är grymt snett asså! – blidde det säkert tretti-förti meter till. Bråddjupt under oss, dvs mer än 162 cm, men annars poolliknande förutsättningar i havet denna förmiddag. Underbart!


ps. Japp de fick glass igår! Bara s’att ni vet lixom!

17/3 - p r o d u k t p l a c e r i n g : )
20/3 - t r a n s p o r t .
4 comments Lägg till din
 1. Ha ha, musik (även njutbar sådan) är bov i ditt paradis, på min paradisbalkong (nåja, på sommarn är de det!) är boven isvinden och bristen på sol…. jag hade gärna,,,men visst jag förstår!

  Det blå nagellacket på tassen verkar avskavt? Passa på nu att fylla på och att pampra med sånt, liksom massage och skrubb av olika slag, man befinner sig i skuggan och man KAN läsa medan de *håller på’ med ryggen (det gjorde jag) för att sen inte orka! och fransarna… kosta på edan du har tid och det inte kostar något!

  Angående skabbig bunga är jag bara förvånad, du valde ju om till den Resorten för att de var fräscha? Nåja, ni byter och flyttar snart igen!

  Glöm inte att be sandarkitekten göra en sol av sten och snäckor som du kan avbilda till mig?

  pussar till alla!

  1. Tydligen var det stor skillnad från en bungalow till en annan… deras var ju gôrfräsch med ny AC och kaffe å allt… Menmen! Kidsen älskar poolen å vi sover okej – trots att ACn låter som en långsvansbåt… :/

   Får se om jag får möjlighet till allt sånt där i Khao Lak (där det la är svindyrt…). I annat fall får jag klara mig utan 🙂 fötterna syns ju inte hemma ändå! 😀

   Ska be om en sol att fota!

   KRAMS!!

 2. Härligt det ser ut!

  (ang. ryggsimmet, kolla så hon ligger plant i vattnet och inte lutar åt något håll, gör hon det får du be henne ta i lite mer med den armen hon svänger ”ifrån” så hon kan kompensera upp, det ÄR jättesvårt att simma rakt ryggsim när man inte har några referenspunkter, lite samma som att man går i cirkel utan kompass 🙂 )

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *