2/3 – s o l o .

Dagsens tips: m a n i k y r .
3/3 - m a s s a g e .

Imorse ganska tidigt vinkade vi av mormorn och det blev alldeles oväntat tomt faktiskt. De senaste dagarna har vi haft det så mysigt!

Eftersom vi är vana vid solo-tid körde vi på och tillbringade dagen med att göra… ingenting 🙂 typ ungefär som vanligt alltså :p kidsen ville för ovanlighetens skull bada i poolen (OBS ironi!) men jag lyckades övertala till havsplask istället (för på mornarna är det förvisso lite kyligare i vattnet men något kortgrundare och lugnare vågor än längre fram på dan) och sen fick jag tjata rejält för att få upp oss!

Till lunch åt vi glass – som vanligt – och på eftermiddagen grävde vi till Kina i strandbrynet. Där nånstans gick mitt solskydd i pension men tjohoo det upptäcktes gifvetvis en smula försent… :/ jag är nu på överkroppen i kulör av en smarrig lerhummer men benen är lika vita som när jag åkte hemifrån! 😀

På barnens veto drog vi till Saladan för kvällsmat och jag passade på att hämta ut vår samling beställda armband:


ett lite annorlunda namnsmycke till pappan blev det (syns i fonden)!


Innan käk å lek på Co-co hann vi också passera skönhetssalong och barnen har nu bl a nya snygga naglar!

Hemresan slutade trist med tjurig tuktuk-chaufför som ville ha mer betalt än han skulle ha. Jag snackar alltid pris innan jag hoppar på men den här gången lät jag typiskt nog bli. Men tjafsa tillbaka orkade jag och då drog han. Tjejerna trodde nog han skulle köra på dom så som han vrålade på med moppen för dom såg helt skraja ut. INTE okej att skrämma mina barn!! Tur att han redan var långt borta vid det laget.

Strax ska vi krypa till kojs alla tre. Sista natten bara kvinnliga Hedbertar på mycket mycket länge! <3

Dagsens tips: m a n i k y r .
3/3 - m a s s a g e .
2 comments Lägg till din
 1. det där med mångfärgade snäckskal (gissar jag att det är, jag har något liknande) är helt i min smak. Namnband är ju bra om man vill hålla reda på sig. *fniss*

  Så skönt det låter det där att inte göra nånting! När jag reser bort är jag borta så kort tid att jag ”måste” hinna se och göra massor….

  Ha det gôtt! (Här kom det en massa blötsnö idag… inte kul)

  1. Min favvo mä! Tack ❤️ Ja det är snäckor tror jag, men kan vara nåt annat? 😉 på våra står det ju våra namn, på pappans (som kidsen gjorde igår) står det vad han är – om han liksom glömmer 😀

   Ja. Ingenting-livet det är härligt det! Välkommen till denna världen du också, om än du väl har fullt upp med miljoner grejer att göra det närmsta? Men kanske när du åker till värmen och din bloggvän? Eller när den värsta ”pensionärsvåndan” (misstolka inte!) lagt sig! :p

   Blötsnö förresten. Det får fetbort när våren börjat göra sig påmind…

   Kramar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *