23/3 – å k s j u k a .

22/3 - b y e b y e L a n t a !
24/3 - t s u n a m i m i n n e n .

Fyra timmar med en chaufför som inte ens i tveksamma omkörningar lyckades hålla jämnt tryck på gaspedalen var gränsfall för vad mina känsliga inneröron klarade av. Men, jag klarade hålla tillbaka utfall av både maginnehåll och irritation 🙂 heja mej!

Jo. Nu bor vi på finhotell – igen. Men det här är tveklöst snäppet över Sivalai i fråga om klass. Det syns t ex på spa-priserna som är helt galna! Fortfarande är det mycket billigare än hemma i Sverige såklart, och många gäster på ett sånt här ställe vet nog inte ens att de blir ”lurade”. Å andra sidan, det måste kosta massor att driva ett sånt här ställe av typ linneservetten-i-knät, och nånstans måste ju pengarna plockas?


infinitypool är fint när stranden är rätt ”trist” :p


Att dom inledningsvis lyckades slarva bort våra väskor (och försökte mörka att de var ”borta” – de stod på fel rum, det är vi övertygade om) drabbade mest våra grannar som i över en halvtimme fick lyssna på en färdigduschad och, med rätta, högljutt missnöjd fyraåring som inte förstod varför hon inte fick skutta i poolen vårt rum ansluter till…


poolaccess är barnens dröm!


Fyra nätter på detta stället blir en bra avslutning på åtta veckors thaimout!

22/3 - b y e b y e L a n t a !
24/3 - t s u n a m i m i n n e n .
2 comments Lägg till din

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *