26/3 – o t a j m a t .

24/3 - t s u n a m i m i n n e n .
27/3 - h e m m a !

Ikväll åker vi hem. 21:05 lyfter vi från Phuket Airport och tre timmar senare lämnar vi Bangkok för ankomst Köpenhamn tidigt på morgonen (europeisk tid). Jag har som lagom avslutning dragit på mig ungarnas Bulone- och Lanta-förkylning å den del av gårdagen jag lyckades ligga under en tjock parasoll (faktor trehundra) och tycka synd om mig själv spenderades i ett vimsigt töcken. Maken gick till Apoteket, kom tillbaka med gula piller, och idag mår jag något bättre. Svettas ut lite feber tror jag å blandat med vanlig resfeber (flyga flygplan är fortfarande inte det bästa jag vet) känner jag på mig att det kommer bli en rätt vissen dag.

Rummet ska lämnas kl tolv och de sex timmar som återstår tills vår bil hämtar oss hade jag tänkt spendera stekandes i solen. Har liksom knappt aktivt solat nåt på den här resan tidigare… nu får vi se hur det blir. Först ska väskorna packas!

Tjenixen!edit 17:57

Sitter i receptionen. Nu väntar vi bara på vår bil. En mindre miss i planeringen gjorde att vi inte lyckades packa nån hårborste i duschrumsväskan så det är tre burriga Hedbertar som strax far mot flygplatsen 🙂 det fjärde är så resnervös att hans hår är oviktigt 😀

20140326-180147.jpg

24/3 - t s u n a m i m i n n e n .
27/3 - h e m m a !
8 comments Lägg till din
  1. TACK! å så blidde jag så himla glad att hitta en länk direkt i ditt namn 🙂 äntligen blogg för dig!

   ps. när jag sitter vid en dator kan jag klicka mig dit också!

 1. Och nu boardar ni i Bangkok! Jag jobbar i Varberg imorgon om ni vill ha skjuts från stationen. (Dock bara en bilstol och liten bil…)

  1. Det går oväntat fort att fylla ett sånt där jätteplan, så fastän vi blidde sena (asså inte ”vi”, utan hela planet) med i-lastning så kom vi iväg i tid! Och det gick riktigt bra att flyga även för mig. Jag skulle nog klassa mig som botad nu… men bakslag kan väl komma?

   TACK gulliga du för omtanken! Hann inte se i tid, och skjuts var redan fixad, men så glad jag blev för att du tänkte på oss!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *