28/3 – v å r s o l d a g .

27/3 - h e m m a !
29/3 - E a r t h H o u r / s o m m a r t i d .

Vårdag. Vardag. Fast ändå inte. Fortfarande svävar jag i min bubbla av ickevardag. Ännu några dagar kvar…

Vädret då? Imorse följde jag EmmaLi till skolan, i dunjacka och mössa. Vid lunchtid hämtade Millan och jag det lilla förskoleklassbarnet och då sken den svenska vårsolen för glatta livet och plagg efter plagg skalades av och när vi satt i svärmors trädgård och mumsade smörgås och bulle skuttade tjejerna till slut runt nästan bartoss.

Väl hemma – barnen stannade kvar hos sin farmor – grävde jag djupt i resväskorna för att försöka tömma och komma i fas. Hade jag varit lite mer effektiv hade jag kunnat ta en kaffe på nya altanen (idag kom räcket! så fint så fint!) men jag fick nöja mig med att bära fram möbler så att vi kan ta eftermiddagsfikat i solen imorron istället! Å njä, jag har inte vågat läsa väderprognosen. Jag lever ju fortfarande i nuet! I några dagar till…

27/3 - h e m m a !
29/3 - E a r t h H o u r / s o m m a r t i d .
2 comments Lägg till din

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *