30/3 – h e a d e r p o s t t h a i :)

30/3 - t u r k o s !
1/4 - a p r i l a p r i l .

Nu är det dags att lägga mitt två månader långa äventyr bakom mig. Imorgon börjar vardagen på allvar med jobb jobb och jobb. Tolv timmar hemifrån ska nog få mig tillbaka på banan i ett nafs! Jag stämplar avstampet med en ny header – igen 🙂

Jag sparar alla ljumma vindar, vajande palmer, turkosgrönblåa hav, lästa böcker, glada minnen, lyckliga ungar, nya bekantskaper, stora leenden och små utflykter långt inne i mitt hjärta. Jag ser fram emot att plocka fram ett ögonblick vid behov, min lumparhistoria… ”Thailand 2014”!

30/3 - t u r k o s !
1/4 - a p r i l a p r i l .
2 comments Lägg till din
    1. Långt över förväntan gick det! Jag gjorde inga alltför stora missar och lyckades till och med hjälpa en å annan kund tror jag 🙂

      Tack gulliga du för omtanken!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *